Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barnmorska till VO obstetrik och gynekologi, Karlskoga lasarett

Barnmorska till VO obstetrik och gynekologi, Karlskoga lasarett

Region Örebro län · Karlskoga · Ansök senast 15 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens HoS:2024:284 i din ansökan

Vi söker barnmorska till verksamhetsområde obstetrik och gynekologi på Karlskoga lasarett.

Verksamhetsområde obstetrik och gynekologi bedriver verksamhet vid två av regionens sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro och Karlskoga lasarett. Vi arbetar aktivt för att utveckla forskningen inom kvinnosjukvård. Karlskoga lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Vi som arbetar på Karlskoga lasarett är stolta över vårt sjukhus. Vi bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism, vilket bland annat avspeglar sig i att vi som första sjukhus i Sverige har Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Lasarettet är medelstort med cirka 900 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Barnmorska till VO obstetrik och gynekologi, Karlskoga lasarett

Arbetsuppgifter

På Karlskoga lasarett har vi verksamhet dagtid vardagar på två enheter, mottagning och avdelning Q. På Obstetrik och gynekologimottagningen har vi planerade gynekologiska mottagningsbesök och specialistmödravård med ultraljudsverksamhet. På Avdelning Q har vi en eftervårdsmottagning och en gynekologisk öppenvårdsmottagning där vi utför gynekologiska ingrepp i lokalanestesi. Vi söker en barnmorska som delar sin tjänst mellan de två enheterna.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad barnmorska gärna med förskrivningsrätt och amningsutbildning.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Örebro län

Placering

Karlskoga

Kontaktperson

REGION ÖREBRO LÄN

Vid ansökan:Ange referens HoS:2024:284 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons