Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barnläkare sökes till Barn och ungdomsmedicinsk mottagning

Barnläkare sökes till Barn och ungdomsmedicinsk mottagning

ABC-Alla Barns Centrum AB · Stockholm · Ansök senast 31 maj (34 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Jobbansökan Barnläkare i din ansökan

Om ABC-Alla Barns Centrum

ABC-Alla Barns Centrum är en väletablerad barn och ungdomsmedicinsk mottagning på Kungsholmen, belägen centralt på Fridhemsplan med mycket bra kommunikationer. Enheten är öppen för patienter från hela Stockholms län och har ett avtal med Region Stockholm för att bedriva specialistvård för barn upp till 18 år. På mottagningen finns det en väletablerad barnläkarmottagning samt barnsjuksköterskemottagning.

Verksamheten befinner sig i en expansiv fas och behöver utöka personalstyrkan med nya kollegor. I nuläget består vi av ett vårdteam med barnläkare, barnsjuksköterskor, psykologer, undersköterskor och ST-läkare.Tillsammans arbetar vi för att skapa en trivsam miljö för våra patienter och förse de med den bästa möjliga vården, vi lägger stor vikt på tillgänglig och kvalitativ vård.

Om jobbet

Vi söker dig som är specialist inom barnmedicin med eller utan subspecialisering. Vi har det högt i tak och ett tätt och prestigelöst samarbete mellan olika yrkesgrupper.

Verksamheten bedrivs som allmän barn- och ungdomsmedicinsk mottagning enligt vårdavtal med Region Stockholm. Utöver sedvanlig mottagning för barn och ungdomar utför vi även olika undersökningar såsom pricktest, spirometri, provokationer samt hyposensbehandling för barn upp till 18 år. På mottagningen utför vi även ADHD-utredningar inom tilläggsuppdraget för barn och ungdomar mellan 10-17 år.

Som anställd och kollega värdesätter vi en god samarbetsförmåga, ett öppet bemötande och kollegialitet mot medarbetarna på kliniken. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för denna tjänst.

Arbetsuppgifter:

Sedvanliga uppgifter som barnläkare såsom mottagningsarbete, mottagande av patienter med olika åkommor inom det pediatriska spektret med utredning behandling och uppföljning. Vidare ingår handledning av ST-kollegor.

Vi ser även att du trivs i en föränderlig miljö där verksamheten kontinuerligt strävar efter att förbättras och effektiviseras. En del i ditt arbete blir att se dessa möjligheter och tillsammans med resterande personal driva förbättring- och kvalitetsarbetet framåt.

Våra öppettider är veckodagar mellan kl. 8:00 - 17:00.

Tjänsten är på heltid eller deltid.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet med oss? Välkommen med din ansökan! Urvalsprocessen pågår löpande.

Skicka in CV och personligt brev till: rekrytering@allabarnscentrum.se


Vid frågor om tjänsten kan ni kontakta:

Aylin Deyhim, Operativ chef;

aylin.deyhim@allabarnscentrum.se


Ort: Fridhemsplan, Stockholm

Omfattning: Heltid/Deltid

Varaktighet: Tillsvidare

Lön: Individuell lönesättning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ABC-Alla Barns Centrum AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

ABC-Alla Barns Centrum AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Jobbansökan Barnläkare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons