Jobbsafari är en del avschibsted logo

Barbiträde Steam Hotel

ESS Group · · Ansök senast 7 maj (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans – ESS.

Är du en stolt yrkesmänniska som söker nya spännande utmaningar och vill utvecklas inom yrket? Som person är du positiv, lyhörd, engagerad för gästernas behov och önskemål. Din vilja att var med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus. Du är prestigelös och rycker in där det behövs.

Just nu söker vi dig som vill vara en del av våratstarka team som dagligen levererar service i världsklass till alla våra gäster.

Dina huvudsakliga uppgifter består av att plocka glas/disk, fylla på baren med dryck samt att leverera mat och dryck till våra härliga gäster. Vi jobbar väldigt mycket med kroppen så våra arbetsuppgifter kan vara fysiskt påfrestande. Dock din viktigaste uppgift är att ge service utöver det vanliga, genom att mingla och alltid ha ett leende på läpparna så kan du få vilken gäst som helst att känna sig hemma.

För att passa hos oss så är det viktigt att du inte är blyg, du ska vilja lära känna gäster och ge dem det lilla extra som man inte räknar med. Om du är intresserad och kan lite om dryck och mat så är det ett plus samt om du har restaurangerfarenhet är det också grymt. Dock allt sådant kan man lära sig bara man har rätt energi och attityd. Vi har många gäster som besöker oss dagligen och tempot hos oss är högt, därav är det viktigt att du kan hantera stress och ser det som en extra energikick.

    Om tjänstenAnställningsform: 25-100% mestadels helg & kvällTillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

    Om processen:Vi kommer attkalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 7/5

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    ESS Group

    Kontaktperson

    ESS Hotel Group AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons