Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bar och Serveringspersonal till The Wood Hotel by Elite

Bar och Serveringspersonal till The Wood Hotel by Elite

Elite Hotels · Skellefteå · Ansök senast 21 sep. (144 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

The Wood Hotel By Elite är belägen i Sveriges högsta träbyggnad i centrala Skellefteå. Hotellet ligger i anslutning till Sara Kulturhus med fem scener, konsthall, bibliotek och teater. Hotellet har tre olika restaurangkoncept och ett spa. Vi anordnar stora event konferenser och bröllop mm. Vi är, helt enkelt, en fartfylld arbetsplats i ständig rörelse stora delar av dygnet.

Vi söker nu servicepersonal, både fast och extra till våra olika restauranger och event. I rollen som service ingår att du i ett team som får hela hotellet att rulla. Ett arbetspass hos oss kan innefatta festvåningsarbete under stora event, enklare barservering i anslutning till konserter, uppbackning av konferensfika i konferensavdelningen, ett frukostpass eller en kväll i en av våra restauranger, Mandel eller Paolos. Arbetet hos oss erbjuder mångfasetterade uppgifter och vi välkomnar människor med olika bakgrund och erfarenheter för att komplettera vårt team och uppfylla Wood Hotels vision i varje led.

Vi söker dig med liknande erfarenhet i vår bransch. Du är en alert person med en fin känsla för service och har en passion för yrket. Tjänsten kräver att du är en lagspelare och är kommunikativ även vid högt tempo. Grundläggande dryckeskunskaper är bonus.

Hos oss får du förmånen att jobba på en arbetsplats med hög puls med många konserter och arrangemang. Vi är en plats där kulturen flödar och som besöks av välkända artister. Vi är ett fantastiskt team med en härlig stämning. Vi erbjuder behovsanställning med goda möjligheter till fast anställning. Arbetstiden följer restaurangernas öppettider och verksamhetens behov vilket innebär att det finns både dag och kvällspass. Hos oss får du möjlighet att jobba i en unik miljö där din talang kommer till användning varje dag. Vi har givet kollektivavtal och tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Elite Hotels

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Elite Hotels Of Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons