Jobbsafari är en del avschibsted logo

Bagare/Konditor

Mormors Bageri AB · Lund · Ansök senast 9 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Mormors Bager startades 1995 i en liten lokal på Botulfsplatsen i centrala Lund. I över tjugofem år har Mormors Bageri arbetar med att baka goda och stora hembakade bröd, kakor och mycket annat gott. Surdegsbröden med de långa jästiderna, mellan 24 timmar och 72 timmar, är något de är mycket stolta och kända för. De varierande sortimentet av surdeg har minst jäst kallt i 24 timmar

Mormors Bageri har fyra butiker, som bakar sina egna bakverk, och ett företag/huvudkontor där små och stora beställningar och leveranser sker. En butik finns i Malmö på Spångatan samt tre butiker i Lund; en på Botulfsplatsen, en på Knutgården och en på Gastelyckan (där ligger även huvudkontoret och företaget).Mormors bageri AB söker just fler konditorer och Bagare, Vi söker en glad och ansvarstagande person som gärna lägger ner det lilla extra.

Vi är ett Bageri och konditori som bibehåller kvaliteten och traditionen samtidigt som vi utvecklar sortimentet och levererar en hög servicenivå.

Vi ställer höga krav på kvalité, samarbetsförmåga, att du är flexibel och trivs med att jobba i ett högt tempo. Vi bakar allt från surdegsbröd till tårtor, bakelser, kondisbitar och kakor.

Är du driven, med ett glatt humör och har ett genuint intresse för yrket?

Då kanske du är den vi söker!

Vi letar efter en person med utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi ser gärna att du gillar att jobba i team, är effektiv och kan hantera större volymer bakverk till alla våra caféer. Du är van att jobba med egenkontroll,

Vi ser gärna att du vill vara med och bidra till utvecklingen av vårt sortiment och presentationen av våra produkter i våra caféer.

Vi söker:

Konditor 40h/veckan

Bagare dagtid, mån-fre 40h/veckan

Bagare natt 38/veckan

Tillträde enligt överenskommelse.

Lön enligt kollektivavtal.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mormors Bageri AB

Placering

Lund

Kontaktperson

Mormors Bageri AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons