Jobbsafari är en del avschibsted logo

Backofficeadministratör till välkänt bolag i finansbranschen

Backofficeadministratör till välkänt bolag i finansbranschen

Capega · Stockholm · Ansök senast 22 sep. (146 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vår kund, som är en välkänd aktör inom finansbranschen, söker nu sin nästa medarbetare till bolagets team inom fondadministration. Tjänsten är en direktrekrytering till kunden med start så fort som möjligt. Kunden sitter i fina kontor i centrala Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i teamet som ansvarar för bolagets fondadministration.Arbetet ställer stort krav på noggrannhet och struktur samt är en mycket viktig funktion för bolagets dagliga verksamhet.

Arbetet innebär:

  • Hantering av fondflyttar.
  • Intern kommunikation med rådgivare.
  • Hantera och lösa eventuella fel eller avvikelser i fondadministrationen.
  • Samarbeta med övriga i teamet för att säkerställa arbetet gentemot interna riktlinjer.
  • Kontakt med depåbank

Kompetenskrav & erfarenhetVi söker dig med ett parårs erfarenhet av administrativt arbete inom bank & finans. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tjänster inom backoffice, helst med inslag av fondadministration. Rollen ställer höga krav på noggrannhet och struktur. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Om Capega

Capega är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i centrala Stockholm. Vi är specialiserade på interimslösningar och rekrytering inom ekonomi, fastighet, bank, finans & försäkring. Som helhetsleverantör hjälper vi er att tillsätta tjänster på alla nivåer med rätt kompetens. Läs mer om oss på www.capega.se och ta en första kontakt.

För mer information om nya tjänster, följ oss på LinkedIn eller håll utkik på www.capega.se

Ansökan

Om du är en noggrann och pålitlig person med intresse för fondadministration, ser vi fram emot din ansökan. Ansök gärna omgående då tjänsten ska tillsättas så fort som möjligt. Har du frågor, kontakta gärna Magnus Holmqvist på magnus.holmqvist@capega.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capega

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Capega AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons