Jobbsafari är en del avschibsted logo

B2C - Säljare Telefon

Kanido Invest AB · Stockholm · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Drömjobbet för Dig som vill utvecklasinom Försäljning - väntar på Dig!

Är du redo att kickstarta din nya karriär inom försäljning, eller kanske ta nästa steg för att utveckla karriären för att bli nästa stora stjärnsäljare?

Vill du vara en del av en dynamisk och ständigt framåtsträvande säljorganisation där dina ansträngningar och engagemang alltiduppskattas och premieras? Då har du kommit rätt!

Vi söker:

Kanido Group erbjuder dig en unik möjlighet att utvecklas inom försäljning tillsammans med våra rutinerade säljare erfarna coacher och dedidikerade ledare.

I dennatjänstkommer du arbeta som innesäljare med att kontakta privatpersoner (B2C) via telefon från något avvåra moderna kontor i hjärtat av Stockholm city där du som rådgivarerepresenterar ett av Sveriges tillikaeuropas mest välkända varumärken inom mobiltelefoni.

Denna tjänstär inte bara ett jobb, det är startskottet för din karriär inom försäljning eller avstampet som verkligen kommer ta steget till nästa nivå i din utveckling.

Med över 100 års samanlagd erkänt meriterandeerfarenhet inom branschenfrån projektets ledningsgrupp garanterarVi att du får allt stöd och de verktyg du behöver för att lyckas.Allt vi ber om är ditt engagemang ochdriv att nå toppen,beslutsamheten och resterande förutsättningar för Din utvecklingtillhandahåller Vi inom organisationen.

Som person är du:

  • Du är positiv och ser möjligheter där andra ser hinder
  • Du är målinriktad och vet att hårt arbete lönar sig
  • Du är driven och engagerad för att utvecklas och skapa resultat
  • Du är en lagspelare som värdesätter gemenskap och samarbete
  • Du är punktlig och ansvarstagande för din arbetsuppgift

Vi erbjuder:

  • Lön:Väldigt attraktiv provisionslön utan tak, samt garantilön & bonusar
  • Format: Tillsvidareanställning -6 månaders provanställning
  • Anställning: Anställd (A-skatt) alternativt konsult (F-skatt)
  • Tider:Flexibla kontorstider, dagtid, kvällstid, helg
  • Kontor:Gemytliga Södermalm eller trendiga Östermalm, Stockholm City
  • Remote: Distansarbete är möjligt enligt överenskommelse
  • Plus: Tävlingar, personlig utveckling, interna karriärmöjligheter och mycket mer!

Vi är?

Kanido Group bedriver verksamhet inomaffärskonsultation samt affärsförmedling för våra klienters räkning inom b.la:B2B &B2C försäljning, event, marketingm.m.

Ambitionen är att växa och utvecklas organiskt med familjär och tight organisation där alla drar åt samma håll och bidrar gemensamt för vår framgång.

Sedan starten sommaren 2022 har vi vuxit till ca 30passionerade medarbetare med en vision om att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen - skräddarsydd för dig och din utveckling.Hos oss får du inte bara betalt för hårt arbete och engagemang, du får också vara med och forma framtiden när vi expanderar både nationellt och internationellt.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av vår framgångssaga?Skicka in din ansökan idag och låt oss tillsammans nå nya höjder!

Välkommen till en värld av oändliga möjligheter med oss på Kanido!

Din Framtid Börjar Här -Ansök Nu!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kanido Invest AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Kanido Invest AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons