Jobbsafari är en del avschibsted logo

B2B-säljare till Fruktdealen

Women Ahead · Upplands Väsby · Ansök senast 31 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

B2B-Säljare till Fruktdealen

 

Vi på Fruktdealen befinner oss i en spännande och expansiv fas och som B2B-säljare kommer du att fylla en viktig funktion för vår fortsatta framgång. 

Här blir du en del av ett härligt och sammansvetsat gäng med stora framtidsplaner. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och vi söker dig som tänker långsiktigt och vill vara med på en spännande resa. Här finns plats för både skratt och kundfokus och vi ser och bryr oss om varandra.

Om Fruktdealen  

Fruktdealen är ett ungt ambitiöst företag i tillväxt, som har som vision att bli Sveriges mest rekommenderade leverantör av frukt till företag. Genom en högre nivå i alla led; hållbarhet, kundnöjdhet, kvalitet och koncept utmanar vi branschen. Idag levererar Fruktdealen frukt och kringprodukter till över 1300 företagskunder med huvudmarknad i Stockholm. Vi är nu inne i ett spännande skede där vi nyligen öppnat upp en ny snabbväxande filial i Malmö och samtidigt lanserar fler produkter för att öka trivseln hos våra kunder. Vi är idag ca 30 anställda och målet är att fortsätta växa i antal kunder och anställda samtidigt som vi fortsätter utveckla vårt koncept och erbjudande.

Om rollen

Ditt största fokus kommer vara att kontakta nya företagskunder via telefon och mail för att erbjuda dem marknadens bästa fruktlådor och andra kringtjänster till arbetsplatser i både Stockholm och Malmö. Produkten är eftertraktad och här är säljcykeln relativt kort, så förbered dig på många affärer. Vi ser gärna att du tar egna initiativ och är kreativ när det kommer till att öka vår försäljning. Samtidigt bör du vara strukturerad och van vid att dokumentera ditt arbete. Till din hjälp finns ett välfyllt CRM-system med stor potential till fina försäljningsresultat. Målet är det viktiga, och hur du tar dig dit är mycket upp till dig själv. Rollen passar därför dig som har mycket energi, har lätt att knyta nya kontakter och dessutom gillar att jobba mot uppsatta mål. 

Säljteamet består av 4 säljare varav 2 främst fokuserar på befintliga kunder och 2 jobbar med nykundsförsäljning. Du rapporterar direkt till VD, och då vi ser att teamet kommer att växa framåt så kommer du att spela en viktig roll för Fruktdealens utveckling. Du kommer att vara stationerad i våra nyrenoverade lokaler i Upplands Väsby.

Exempel på arbetsuppgifter är; prospektering och offertskrivning samt dokumentation i CRM-systemet Pipedrive, kundmöten via telefon, digitalt och ibland på plats hos kund, tätt samarbete med inköpsavdelning, logistikavdelning och kundtjänst.

Vi söker dig som
  • Har minst slutförd gymnasieutbildning med godkända betyg
  • Har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning 
  • Har vana av att jobba i Office-paketet och i CRM-system
  • Pratar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska
  • Har B-körkort
  • Är prestigelös, engagerad och älskar att se resultat av ditt arbete

 

Detta är rollen för dig som uppskattar
  •  Kundkontakt
  • Att göra affärer
  • Stora utvecklingsmöjligheter
  • En familjär atmosfär
  • Att ha roligt på jobbet med fantastiska kollegor
Övrigt

Plats: Upplands Väsby (här har vi både kontor och produktion) Omfattning: Heltid Start: Snarast eller enligt överenskommelse

Grundlön plus provision

Detta är en tillsvidareanställning med 6 månader provanställning.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus jämställdhet mångfald och inkludering. För frågor om tjänsten, kontakta Jessica Enqvist på jessica@womenahead.se eller 070-380 78 88

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Women Ahead

Placering

Upplands Väsby

Kontaktperson

Women Ahead AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons