Jobbsafari är en del avschibsted logo

AWtech Bilskadecenter söker ny verkstadschef.

AWtech Bilskadecenter söker ny verkstadschef.

AWtech Bilskadecenter AB · Malmö · Ansök senast 2 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Verkstadschef i din ansökan

AWtech Bilskadecenter AB är ett företag som ca 25 år gammalt och ägnar sig åt bilskadereparationer åt försäkringsbolag mm. Vi har idag 10 anställda.

Du som söker tjänsten ska kunna jobba i grupp, kunna samarbeta, kunna fatta egna beslut samt vara stresstålig och kunna arbeta mot "Deadlines".

Företaget utför mestadels plåt och lackerings reparationer på bilar åt dom ledande försäkringsbolagen samt bilsäljande företag i Malmöområdet. Vi monterar även solfilm och dekor.

Vi har vid flertalet tillfällen blivit utnämnda till "Årets Bilverkstad" utav våra uppdragsgivare.

Vad vi förväntar oss av dig som söker denna tjänsten är att du har goda kunskaper inom skadehantering beträffande bilar sedan tidigare, att du kan Cabas, att kunna bemöta kunder, samt att kunna beställa eventuella reservdelar.

Ditt arbete kommer att vara att följa bilens reglering av skadan fullt ut. Från den inledande Cabas kalkylen till det färdiga resultatet. Vi har idag tre tekniker som utför detta men vi behöver en chef/koordinator för att styra allt.

AWtech Bilskadecenter befinner sig idag i en expansiv fas då vi nyligen byggde en helt ny verkstad på 1500 m2 på Toftanäs i Malmö.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AWtech Bilskadecenter AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Awtech Bilskadecenter i Malmö AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Verkstadschef i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons