Jobbsafari är en del avschibsted logo

Avlösare sökes i Höllviken

Nordström Assistans · Vellinge · Ansök senast 6 okt. (157 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Nu söker vi på Nordström Assistans Dig som har hjärtat på rätt ställe och som vill tillgodose en människas liv med särskilda insatser.Vad innebär tjänsten?Vi söker nu dig som vill arbeta som avlösare till en 7 årig pojke med autism i Höllviken.

Som avlösare är din huvudsakliga uppgift att avlasta föräldrarna som har ett barn med funktionsvariation så de kan utföra sysslor och aktiviteter på egen hand eller tillsammans med andra familjemedlemmar.

Pojken gillar att hitta på olika aktiviteter såsom datorspel, skateboard och vara i trädgården.

Arbetstiderna är: lördagar och söndagar 12-16 eller 13-17. Vi söker dig som har liknande intressen och vill göra skillnad för pojken. Meriterande är om du tidigare arbetat som avlösare och använt dig av bildstöd.Tillträde: Enligt överenskommelseAntal tjänster: 1

RekryteringsprocessenDin ansökan kan komma att läsas av personal inom Nordström Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare. Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Urval kan ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan idag!

Vid anställning kan ett utdrag ur belastningsregistret behöva uppvisas. Det beställs på polisens hemsida - BelastningsregistretFör dig med anställningsstödNordström Assistans är ett inkluderande företag. Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag ledsagning och avlösarservicei delar av Sverige som utgår från regionalkontoren i Stockholm och Malmö. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer12% semesterersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information påhttps://www.nordstromassistans.se/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordström Assistans

Placering

Vellinge

Kontaktperson

Nordström Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons