Jobbsafari är en del avschibsted logo

Avdelningschef Control Systems R&D

Komatsu Forest · Umeå · Ansök senast 12 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Som avdelningschef för Control Systems får du möjlighet att leda och driva utvecklingen inom våra teknikområden; elektronik, maskinstyrsystem och uppkopplade tjänster tillsammans med med dina framtidamedarbetare och kollegor. Med direkt personalansvar och fokus på att utveckla både verksamhet och medarbetare, erbjuder vi dig en spännande möjlighet att vara med ochforma framtidens teknologi.Ditt nya jobbSom avdelningschef för våra kunniga och drivna medarbetare inom styrsystem har du det övergripande ansvaret för att driva teknik-, medarbetar- och verksamhetsutvecklingen på avdelningen. Med stort fokus på dina medarbetare och deras potential leder du avdelningens arbete på ett effektivt och naturligt sätt samtstöttar och coachar dina medarbetare för att möta framtidens behov och utmaningar. I rollen arbetar du kontinuerligt med att utvärdera och förbättra våra processer för att säkerställa att vi når våra gemensamma mål med fokus på säkerhet, lagefterlevnad och kvalitet. Utvecklingsarbetet sker bådei projektform ochagilt, där du har en nyckelroll i att leda, planera och prioritera arbetet för utvecklingen av våra styrsystem. Projekten drivs med hjälp av projektledare och teknikledare. Du är även ansvarig för avdelningens budget och rapporterar till R&Ds enhetschef. Genom din plats i ledningsgruppen bidrar du till den strategiska inriktningen inom hela R&D.Vem är du?

Vi ser att du som söker tjänsten har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom relevant område samt att du har tidigare erfarenhet av ledaruppdrag. Har du dessutom kompletterande utbildning eller kurser inom ledarskap är det meriterande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom liknande bransch. Erfarenhet av produktutveckling av mobila maskinsystem, kunskaper om maskindata, inbäddade system och uppkopplade tjänster är meriterande.

Som ledare har du förmåga att skapa engagemang. Du inspirerar och stöttar ditt team samtidigt som du driver mot gemensamma mål. Din strukturerade och samarbetsorienterade natur gör dig till en effektiv organisatör och bidrar till en inkluderande arbetsmiljö. Du har dessutom en stark strategisk förmåga som bidrar till företagets långsiktiga framgång.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska samt har B-körkort.Vad erbjuder vi?Som medarbetare på Komatsu Forest är du del av något större. Du blir en del av de stora innovationer och framsteg som hjälper till att forma skogsmaskinsbranschen. Just nu är vi på en spännande resa kring elektrifiering av våra maskiner.

Genom vår globala organisation får du stora möjligheter att utveckla dig och din karriär samtidigt som du tillsammans med dina kollegor är med och bidrar till en värld som är hållbar, inkluderande och tar socialt ansvar.

Vi är ett globalt företag som vet att mångfald bidrar till goda resultat och en bättre arbetsplats.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas i din profil och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Komatsu Forest

Placering

Umeå

Kontaktperson

Komatsu Forest AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons