Jobbsafari är en del avschibsted logo

Automationsingenjör till Saab Dynamics

Xamera · Linköping · Ansök senast 6 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om tjänsten:Som Automationsingenjör på Saab Dynamics arbetar du med att automatisera delmoment i den befintliga tillverkningen. Just nu pågår ett stort arbete med att utveckla en fabrik där målbilden är att den ska skötas helt och hållet med hjälp av automation och robotar, dygnet runt. Som Automationsingenjör kommer din stora uppgift att vara att hålla liv i den automatiserade fabriken. Du kommer lösa problem och göra en hel del förbättringsarbete, allt för att få en så välfungerande automatiserad fabrik som möjligt. I rollen ligger således stort fokus på automation och att se över förbättringsmöjligheter. Du kommer syssla med PLC-programmering, så det är bra om du har grundläggande koll på detta, men det finns möjlighet till vidareutbildning på plats. I dagsläget består teamet av ungefär 20 medarbetare i form av en mix av både seniora och juniora medarbetare.

Vi söker dig som:Vi söker dig med utbildningsbakgrund inom automation och robotik. Har du dessutom arbetslivserfarenhet inom området är det ett plus i kanten. Då du kommer vara i kontakt med industrirobotar och maskiner är det bra om du har någon form av erfarenhet av detta sedan tidigare. Automation, förståelse för flöden och helhetspåverkan är viktigt i denna roll, samt att ha koll på arbetsmiljö. Som person är du självgående, initiativtagande och framåt. Du är lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta med kollegor.Om Saab Dynamics:Saab Dynamics är en affärsenhet under Saab AB som arbetar ledande med försvars- och säkerhetsproduktion. Enhetens uppdrag är att skydda, hjälpa och bidra till människors trygghet.

Praktisk information:Tjänsten tillsätts löpande och är på heltid med fast, marknadsmässig lön. Startdatum efter överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Kontaktperson: carolina.wiezell@xamera.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Xamera

Placering

Linköping

Kontaktperson

Xamera AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons