Jobbsafari är en del avschibsted logo

Assistent till en av Svenskt Näringslivs verksamhetschefer

Assistent till en av Svenskt Näringslivs verksamhetschefer

Svenskt Näringsliv · Stockholm · Ansök senast 6 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nu söker vi en strukturerad och proaktiv assistent till en av Svenskt Näringslivs verksamhetschefer. Du erbjuds en mycket central roll där du är navet som ser till så att dagarna flyter på så smidigt som möjligt för chefen för internationella- och EU-frågor. Chefen ingår även i Svenskt Näringslivs ledningsgrupp. Här får du möjligheten att vara en del av en spännande organisation som är företagsamhetens röst i Sverige.

 

Om rollen

Som assistent kommer du att ge stöd och avlastning till chefen för internationella- och EU. Här arbetar idag ca 20 medarbetare fördelade på kontoren i Stockholm och Bryssel.

Chefen du kommer stötta sitter med i Svenskt Näringslivs ledningsgrupp och har fullbelagda dagar där hon behöver ett administrativt stöd som hjälper henne att lägga sin tid på rätt saker. Du kommer att vara den som koordinerar och driver årshjulet, aktiviteter, resor och processer. För att trivas i rollen så behöver du vara pålitlig, strukturerad och självgående. Dina dagar kommer att variera men vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
 
  • Agera gatekeeper och ta 100% ansvar för kalenderhantering, bokning av möten etc  
  • Mailhantering - lösa inkomna frågor och vid behov driva frågor vidare
  • Koordinera internationella evenemang och möten
  • Möteshantering - planering, framtagande av material, viss protokollskrivning samt uppföljning
  • Resebokningar  
  • Utläggsredovisning 
  • Viss eventhantering
  • Du är i många fall den första kontakten internt och externt och representerar därmed både chefen och Svenskt Näringsliv

 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst tio års erfarenhet från liknande roller. Gärna från större företag inom den privata sektorn eller statlig verksamhet. Det är ett stort plus om du finner frågorna som Svenskt Näringsliv arbetar med som intressanta. Dessutom kommer du att arbeta i ett internationellt sammanhang.

Som person ser vi att du är strukturerad, trovärdig, lugn och levererar med stor noggrannhet. Vidare så är du stresstålig, flexibel och du gillar att själv ta initiativ och du vågar ta beslut för att komma vidare i ditt arbete. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du är utåtriktad, lyhörd och har lätt för att skapa kontakter. Som person är du rak, tydlig och du värdesätter goda relationer och ett väl genomfört arbete.

Givet verksamheten så förutsätter vi att du har hög integritet och förståelse för hantering av sekretessbelagda uppgifter. Flytande svenska i tal och skrift är en förutsättning och att du kan hela Officepaketet. Goda kunskaper i engelska är också ett krav.

 

Vi erbjuder

Hos oss blir du en del av en organisation med ett viktigt uppdrag som handlar om att påverka och förbättra villkoren för företagande i Sverige. Vi arbetar utifrån vår vision - företagsamma människor och konkurrenskraftiga företag i gemenskap leder Sverige till ökat välstånd. Vi erbjuder våra anställda bra förmåner med bland annat generöst friskvårdsbidrag och försäkringar.

 

Om Svenskt Näringsliv

Svenskt Näringsliv är företagens företrädare i Sverige. Vi arbetar för att alla företag i Sverige ska ha bästa möjliga förutsättningar. Det här är vår vision: "Företagsamma människor och konkurrenskraftiga företag i gemenskap leder Sverige till ökat välstånd". Svenskt Näringslivs långsiktiga mål är att Sverige ska återta en tätposition i den internationella välståndsligan. För att uppnå detta behövs en bred intressegemenskap kring värdet av företagande och företagsamhet.

Vår verksamhet täcker ett brett fält och vänder sig till olika målgrupper. Vi arbetar med opinionsbildning och kunskapsspridning, utvecklar nya idéer och tar fram konkreta förslag för att skapa ett bättre klimat för företagsamheten.

Vi företräder 60 000 små, medelstora och stora företag. Dessa är organiserade i 48 bransch- och arbetsgivarförbund. Förbunden utgör föreningen Svenskt Näringslivs medlemmar. Företag är primärt med i ett arbetsgivarförbund och/eller i en branschorganisation. Genom detta blir de även medlemsföretag i Svenskt Näringsliv. Svenskt Näringsliv ansvarar för att driva frågor och områden som är viktiga för alla företag, exempelvis skatter, arbetsrätt, utbildning och infrastruktur.

 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Svenskt Näringsliv med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på Storgatan 19 i Stockholm.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på christina.stenbeck@onepartnergroup.se eller
Emelina Sjösten på emelina.sjosten@onepartnergroup.se.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningarna via mail. Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svenskt Näringsliv

Placering

Stockholm

Kontaktperson

OnePartnerGroup Stockholm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons