Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsterapeut till Capio Lina Hage rehab, Södertälje

Arbetsterapeut till Capio Lina Hage rehab, Södertälje

Capio · Södertälje · Ansök senast 4 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Välkommen till oss på Capio Rehab Lina Hage. Hos oss finns allt under samma tak i trivsamma lokaler både vårdcentral och rehab. Vårt rehabteam består av sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och kiropraktor.

Din roll

Som arbetsterapeut kommer du ansvara för bedömningar och beslut om arbetsterapeutiska åtgärder och uppföljningar samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel.

Du arbetar självständigt men är samtidigt del av ett multiprofessionellt team som tillsammans genomför insatser i hemmet och på mottagningen.

I arbetet ingår ADL- bedömningar och minnesutredningar. Om du har handkunskap är detta till fördel eller ett område att utveckla här hos oss, likaså erfarenhet av arbetsförmågebedömningar.

Körkort med B-behörighet är ett krav.

Vi erbjuder dig:
  • Kollektivavtal
  • Närvarande chef
  • Kompetensutveckling, både internt och externt
  • Friskvårdsbidrag
  • Frukost varje fredag
  • Tillgång till vårt gym
  • En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra
Om dig

Du som söker är legitimerad arbetsterapeut och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kliniskt arbete motsvarande minst tre år de senaste fem åren. Om du arbetat inom primärvårdsrehab tidigare är det meriterande. Som person är du positiv, trygg och empatisk och har förmågan att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patienten i fokus.

Publicerat: 2024-04-04

Sista ansökningsdag: 2024-05-04

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons