Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsmiljökoordinator

Randstad · Nässjö · Ansök senast 28 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann och analytisk med att öga för detaljer? Vill du arbeta i ett globalt företag med ansvar för frågor gällande säkerhet? Då kan detta vara något för dig. Vi söker en Health & Safety Environment and Quality coordinator till vår kund i Nässjö.

I rollen som HSEQ ansvarar du för att planera, koordinera och leda aktiviteter inom säkerhet i linje med kundens globala mål och lagkrav. Du arbetar med att genomföra observationer i verksamheten, riskbedöma, granska operatörernas resultat samt utbilda och motivera personal för att säkerställa kvaliteten. Vidare kommer du att ansvara för att produkten uppfyller rätt kvalitetsnivå. Du kommer att jobba tätt med HSEQ chef och platschefen för att skapa och slutföra kvalitets-och säkerhetsplaner samt rapportera risker.

Detta är en hyrrekrytering med goda chanser till övertag av kunden. Arbetstiden är förlagd vardagar kl. 07-16.

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett högt säkerhetstänk med god analytisk och kommunikativ förmåga. Vi tror att du tidigare arbetat i en liknande roll inom arbetsmiljö som skyddsombud, HSE eller likvärdigt. För att axla rollen tror vi att du har en arbetserfarenhet från industriell verksamhet samt ha en utbildning inom arbetsmiljö. Meriterande är kunskap inom LEAN, kontinuerlig förbättring och 5S. Som person är du noggrann, kommunikativ och driven. Du är proaktiv i ditt arbetssätt, har en förmåga att arbeta självständigt och fatta beslut utifrån komplex information. Vi tror att du har en känsla för detaljer och har ett prestigelöst förhållningssätt. Kunden är ett globalt företag och vi ser därför att du är flytande i såväl svenska och engelska.

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med start enligt överenskommelse där du blir anställd av Randstad men arbetar hos kund. Varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Bakkioui på sara.bakkioui@randstad.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansvarsområden

  •  Riskbedömningar och processutveckling.
  • Säkerställa säkerheten för medarbetare, leverantörer och kunder.
  • Planera, koordinera och leda aktiviteter inom HSE.
  • Skapa och implementera arbetsplats instruktioner samt utbilda personal.
  • Följa upp lagkrav, rapportera och skapa handlingsplaner.
  • Dokumentation och uppföljning.
  • Arbetsmiljö

Kvalifikationer

  • Tekniskt intresse
  • Erfarenhet inom hälsa, säkerhet och arbetsmiljö.
  • Svenska och Engelska flytande.
  • Kunskap inom 5S, LEAN och kontinuerlig förbättring
  • Arbetserfarenhet från industri/produktion

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Nässjö

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons