Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledare/projektledare med erfarenhet från ROT byggprojekt

Arbetsledare/projektledare med erfarenhet från ROT byggprojekt

Rm Relining & Bygg AB · Stockholm · Ansök senast 2 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

M6 Bygg i Stockholm AB ingår i RM Gruppen som omsatte totalt ca 50 miljoner kronor år 2023. I RM Gruppen ingår RM Relining & Bygg AB som renoverar rör och ledningar med den senaste tekniken inom relining/rörinfodring, RM Spol & Sug AB med verksamhet inom avloppsrensning, spolning av avlopp, underhållsspolningar samt M6 Bygg i Stockholm AB som bedriver byggverksamhet inom renovering, ombyggnation och tillbyggnation.

Verksamheten i hela RM Gruppen växer mycket kraftigt och vi behöver nu en ambitiös och ansvarstagande arbetsledare / projektledare med minst 7 års erfarenhet av arbetsuppgifterna nedan till M6 Bygg.

Som arbetsledare / projektledare blir du spindeln i nätet på M6 Bygg och får det fulla ansvaret för att:

- Ta över projekten från säljarna och ansvara över hela projektet från start till mål så som planering för produktionen, upprätta en tidsplan, mängdning av material och ta in offerter på material och jämföra offerterna för att hitta billigaste leverantören, styra anställda och underentreprenörer på effektivast sätt, vara kontaktperson mot beställaren med mera för att driva projektet i mål.

- Du är även fullt ansvarig för att se till att kostnadsbudget och tidsplanen för projektet hålls samt att kvaliteten är tillräckligt bra för att få godkända entreprenader.

- Lägga in arbetsorder och projekt i projektplaneringssystemet med tydliga arbetsbeskrivningar och tilldela lediga hantverkare till respektive arbetsorder.

- Löpande följa upp med hantverkarna att produktionen går som tänkt och att tidsplanen hålls för arbetsordern.

- Vid behov, ta in underentreprenörer för att hjälpa till om egen personal inte hinner med bokade arbetsorder.

- När arbetsordern / projektet är färdigt, skapa faktureringsunderlaget så att ekonomiavdelningen kan skicka fakturan till kunden.

Du får en viktig roll i företagets fortsatta utveckling och får stort förtroende från företagets ledning och ägare.

Du är en person som gillar högt tempo, att hålla många bollar i luften samtidigt, att visa resultat, tycker problemlösning är det roligaste som finns och du kan prioritera och löser de viktigaste problemen först, på ett självständigt och genomtänkt sätt och tar ansvar för arbetsuppgifterna från start till mål.

Som person gillar du att driva saker framåt, ta ansvar för kvalitet och utförande och vara spindeln i nätet och se till att ingenting faller mellan stolarna från att kunden beställer jobbet tills kunden får fakturan.

Du får goda möjligheter till både personlig utveckling och bonusar för väl genomfört arbete som resultatet i väl genomförda projekt.

Inom vårt arbetslag är det högt i tak och det är viktigt för oss att ha både gott samarbete och god stämning.

Arbetet kräver minst 7 års erfarenhet från motsvarande tjänster inom ROT projekt, goda tekniska kunskaper om byggprocessen samt gällande byggregler för att kunna driva verksamheten effektivt då du blir den som har det fulla tekniska ansvaret för genomförandet av projekteten.

Du måste ha goda datorkunskaper samt B-körkort.

Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav.

Tjänsten är på heltid med fast lön och med bonus för väl utfört arbete. Mer information ges under anställningsintervjun.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rm Relining & Bygg AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

RM Relining & Bygg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons