Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledare försortering second hand Lindra idéell förening

Arbetsledare försortering second hand Lindra idéell förening

Sortering och beredning, Bagarmossen · Stockholm · Ansök senast 31 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens ”Arbetsledare Bagarmossen” i din ansökan

Information om ansökan:Mail

Arbetsledare sortering och beredning i Bagarmossen

Söker du en ny utmaning och vill vara en del av något större? Lindra Second Hand söker arbetsledare till anläggning för sortering och beredning i Bagarmossen.

Vi erbjuder dig ett spännande ledaruppdrag med möjlighet att skapa relationer med medarbetare, deltagare och uppdragsgivare.

Återanvändning och återvinning är nyckelord för den verksamhet som vi bedriver. Genom insamling och försäljning i Lindras butiker kan gamla kläder, hushållstextilier, inredningsprylar och andra hushållsföremål få ”nytt liv” genom nya användare. Vid vår försortering i Bagarmossen hanterar vi material som sedan levereras till våra secondhandbutiker.

Lindra Second Hand har ett nära samarbete med Human Bridge Stiftelse som är en svensk biståndsorganisation som genom insamling och leverans av utrangerad sjukvårdsutrustning, begagnade textilier samt förnödenheter skapar bättre förutsättningar för människor i utsatta länder och en rättvisare resursfördelning.

Överskottet från Lindras försäljning går till att samfinansiera biståndsinsatser i Human Bridge regi.

Vi arbetar efter visionen; Vi vill genom ett behovsanpassat materialbistånd utveckla och skapa en rättvisare global resursfördelning på ett miljöeffektivt sätt.

Vi söker nu en arbetsledare till vår försortering i Bagarmossen som med fast hand kan leda arbetet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde till hösten 2024 eller enligt överenskommelse.

Ditt uppdrag

Som arbetsledare är du en del av vårt team inom Lindra Idéell förening där du har ditt uppdrag i Bagarmossen och leder arbetet på enheten med ansvar för den dagliga driften, arbetsmiljön och verksamhetsplaneringen.

Du kommer att leda personer i arbetsuppgifter att sortera textil för secondhand-försäljning och bistånd, gå igenom och bereda insamlat övrigt material för återbruk (t.ex. möbler, hushållsföremål).

I vår verksamhet välkomnar vi utöver våra anställda medarbetare deltagare som behöver arbetsträning, praktik och står långt från arbetsmarknaden. I rollen ingår därmed att hålla kontakten med arbetsförmedlare och andra aktörer som placerar deltagare i vår verksamhet.

Du kommer att rapportera till Lindras regionchef i Stockholm.

Med ansvar för personal, ekonomi och kvalitet följer du upp verksamhetens mål och bidrar i det systematiska kvalitetsarbetet. Tillsammans med dina medarbetare skapar du en kvalitativ och trygg arbetsmiljö. Många händelser och många personer kommer att efterfråga din uppmärksamhet - och det behöver du förhålla dig till på ett lugnt sätt. Du behöver kunna avgöra både vad som är viktigt och vad som är bråttom.

Vi tror att du:

…som ledare vill jobba verksamhetsnära. Du har en god förmåga att arbeta målinriktat och metodiskt och ser helheten i verksamheten. Vidare är du tydlig i din kommunikation, vågar ta ett stort ansvar hitta lösningar för att skapa en god arbetsmiljö. Du är van att arbeta mot uppsatta mål och har erfarenhet av budgetarbete samt ekonomisk uppföljning.

I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut.

Vi kommer att vilja att du visar upp ett utdrag ur belastningsregistret.Här nedan kan du ansöka om utdrag ut belastningsregistret.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-annan-verksamhet/


Kvalifikationer:

  • Gymnasial utbildning
  • Arbetsledarerfarenhet
  • Erfarenhet av budgetarbete och ekonomisk analys
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
  • B-körkort


Vi förutsätter att du:

-är en social och lyssnande person som har lätt för relationsbygge och har ett engagemang och hjärta för människor i och i risk för utanförskap

-är van vid att möta människor i olika livssituationer och sammanhang och känner dig trygg med att arbeta i en mångkulturell kontext

-är självgående, ansvarstagande och tycker om att arbeta målinriktat och strukturerat för att utveckla verksamheten och driva processer framåt

-delar vår värdegrund om människors lika värde.

Meriterande om du därtill har:

-erfarenhet av socialt arbete med människor i utsatta livssituationer

-erfarenhet av samverkan mellan offentliga myndigheter och idéburen sektor

-en social och kommunikativ förmåga

-Flerspråkighet

Vi erbjuder dig

Som medarbetare omfattas du givetvis av kollektivavtal. Arbetsgivaren har tecknat avtal genom Arbetsgivaralliansen med Handelsanställdas förbund.

Vi erbjuder även friskvårdsbidrag, tjänstepension och flertalet försäkringar för dig som anställd.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sortering och beredning, Bagarmossen

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Lindra Ideell Fören

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens ”Arbetsledare Bagarmossen” i din ansökan

Information om ansökan:Mail

Dela jobbannonsen

Anmäl annons