Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledare på driftområde Järna

Presis Vägdrift · Södertälje · Ansök senast 30 maj (27 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du vår nya arbetsledare till driftområde Järna? Nu fortsätter Presis Vägdrift sin tillväxtresa på svenska marknaden.

Anslut till ett litet, ambitiöst och familjärt team som med stark entreprenörsanda gör infrastruktur lite roligare och affären ännu smartare!

Arbetsledare

Som arbetsledare är du med och leder det dagliga drift- och underhållsarbetet. Tillsammans med dina kollegor kommer du få ett ansvar att driva hela uppdraget framåt från planering till färdigt arbete. Arbetet är varierat och täcker in arbeten året runt, från vinterunderhåll med sandning, saltning och plogning till sommarunderhåll med allt från gräsklippning och skyltarbeten till avvattningsåtgärder m.m.

Som arbetsledare erbjuds du en varierad arbetsdag. Ena dagen är du ute på fältet i produktionen med spaden i handen och nästa är du inne på etableringen framför datorn och följer upp utförda arbeten. Rollen innefattar beredskap.

Utöver ditt uppdrag så är du givetvis en viktig del i vår fortsatta tillväxtresa, välkommen till ett fint bolag med starka ägare, erfarna kollegor och tydliga mål.

Vi söker dig med

  • Relevant teknisk utbildning eller erfarenhet av drift och underhåll
  • Erfarenhet av vinterunderhåll
  • B-körkort är ett krav

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du är en problemlösare som dels kan ta beslut självständigt men också vara ödmjuk inför uppgifter och utmaningar du ställs inför och då ta hjälp av ditt närmaste team. Kommunikation och involvering är ett viktigt verktyg för dig för att få arbetet att drivas framåt. Du gillar att planera upp arbetet och sedan driva arbetet till dess att jobbet är utfört, genom hela resan har du självklart följt upp ekonomin och stämt av mot din dokumenterade plan.

Vi lever i en föränderlig värld och den här arbetsplatsen är inget undantag så det är viktigt att du har en stark moralisk kompass och en tydlig strävan i att nå våra gemensamt uppsatta mål. Det inkluderar en nöjd kund, nöjda medarbetare och självfallet säkra arbetsplatser.

Välkommen till ett schysst bolag

Presis Vägdrift AB är sprunget ur våra norska ägare Presis Infra AS. I Norge är Presis en ledande aktör inom drift och underhåll och har över tid drivit verksamheten med stor framgång. Sedan ett par år tillbaka är svenska investmentbolaget Ratos huvudsakliga ägare av Presis Infra AS, vilket borgar för långsiktighet och kontinuerlig utveckling av både företag och individ. Vi står alltså väl rustade att ta oss an våra högt ställda mål för verksamheten i Sverige.

Ansökan och information

Anställningen är tillsvidare, med start i augusti -24 eller efter överenskommelse.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och individuell lönesättning. Som grädde på moset tillkommer även härliga kollegor, alla med samma strävan att vi gör det här tillsammans och att vi ska ha väldigt roligt på vägen!

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan, senast den 30/5 vill vi dock ha in din ansökan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Emil Rydén, tfn: +46 72-732 63 86.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Presis Vägdrift

Placering

Södertälje

Kontaktperson

The We Select Company AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons