Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledare Mark

Solution Markteknik i Mälardalen AB · Stockholm · Ansök senast 7 maj (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Solution Markteknik i Mälardalen AB som har under senaste åren vuxit som organisation och våra tjänster efterfrågade. Vi är en organisation med korta beslutsvägar och engagerade kollegor. SMM har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen där du även fungerar som en viktig förebild när det gäller arbetet inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Som arbetsledare hos SMM AB arbetar du med styrning, planering och förberedelser för att skapa ordning i produktionen. Tjänsten innehåller mycket problemlösning och ledning av medarbetare, du planerar för god säkerhet och bevakar att regler och arbetsrutiner för arbetsplatsen efterlevs. Attestering fakturor och ÄTA hantering .

Din bakgrund/Dina egenskaper

Som person är du positiv och prestigelös. Du tycker om problemlösning, har lätt för att prioritera, planera och arbeta strukturerat. För att trivas i rollen tycker du om att ansvara över många saker samtidigt. Du har god samarbetsförmåga, engagemang och drivkraft. Du trivs med att leda andra människor för att tillsammans nå framgång.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper, engagemang och värderingar. Vi ser att du under åren har skaffat dig god kompetens inom väg, vatten, avlopp, grundläggning, finplanering mm. Vi vill att du har minst 3 års erfarenhet som arbetsledare eller förman har relevant byggteknisk utbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt som vi bedömer likvärdig. B-körkort och att kunna svenska i tal och skrift är ett krav.

Anställningen?

Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Elsan Pacariz VD elsan@smmab.com

Välkommen med din CV och personligt brev.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Solution Markteknik i Mälardalen AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Solution Markteknik i Mälardalen AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons