Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetande arbetsledare inom träarbete och takmontage

Arbetande arbetsledare inom träarbete och takmontage

Hedmans Tak AB · Gävle · Ansök senast 10 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi på Hedmans tak strävar efter att vara mer än bara ett företag – vi är en familj. Med kollektivavtalsenliga villkor och en genuin omtanke om våra medarbetare, erbjuder vi en arbetsmiljö där du kan trivas och utvecklas. Nu är vi mitt i en spännande tillväxtfas och söker passionerade individer som vill vara med och fortsätta utveckla företaget tillsammans med oss. Med bas i Gävle och kontor i Ockelbo strävar vi efter att erbjuda kvalitativa byggtjänster med en personlig touch. Nu söker vi efter erfarna arbetande arbetsledare för att stärka vårt team med fyra anställda, då vår orderingång växer stadigt.

Arbetsuppgifter:

Byggnation och montering av träkonstruktioner samt reparation och underhåll av befintliga trästrukturer.

Takarbete.

Ni kommer arbeta i team om två personer där du ansvarar och leder arbetet på plats ute hos kunden och ser till att arbetet sker kvalitativt, effektivt och alltid med kundnöjdhet i fokus.

Krav:

Minst 2-4 års erfarenhet som träarbetare.

Punktualitet, självständighet och förmåga att arbeta i team.

Bekvämlighet med höjder och erfarenhet av takarbete.

Flytande svenska i både tal och skrift för säker kommunikation.

Ställningskort 9 meter.

B-körkort.

Personliga egenskaper:

Du bör vara ansvarsfull, positivt inställd och ha utmärkta samarbetsförmågor. Noggrannhet och ansvarstagande i arbetet samt förmåga att planera och arbeta effektivt är viktigt för oss. Dessutom förväntar vi oss att du är driven att utvecklas både professionellt och personligt.

Vi ser helst att du har yrkesbevis men det viktiga är din kompetens och vilja.

Varför välja oss:

Familjärt gemenskap: Vi är inte bara kollegor, vi är en familj. Hos oss känner du dig hemma och uppskattad varje dag.

Kollektivavtalsenliga villkor: Vi värnar om våra anställdas välbefinnande och erbjuder förmånliga avtalsvillkor för att säkerställa en rättvis och trygg arbetsmiljö.

Tillväxt och utveckling: Hos oss får du inte bara ett jobb – du får vara med på en spännande tillväxtresa där dina idéer och insatser spelar en avgörande roll.

Frihet under ansvar: Vi tror på att ge våra medarbetare frihet att ta egna initiativ och ansvar. Hos oss får du utrymme att växa och utforska nya möjligheter.

Transparens och öppenhet: Vi tror på öppenhet och transparens. Här finns det gott om möjlighet att vara delaktig i beslut och processer.

Möjlighet att påverka: Hos oss har du möjlighet att påverka både ditt arbete och företagets framtid. Vi lyssnar på våra medarbetares idéer och ser dem som en viktig del av vår framgång.

Övrigt:

Plats: Gävle och Ockelbo

Vi tillämpar provanställning om 6 månader med möjlighet till en tillsvidareanställning.

Tjänsterna tillsätts löpande så skicka in din ansökan redan idag och var med att fortsätta utveckla Hedmans tak tillsammans med oss. Vi ser fram emot att välkomna dig och vara med på vår gemensamma tillväxtresa!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hedmans Tak AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

Hedmans Tak AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons