Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledare Anläggning

Peab AB · Borlänge · Ansök senast 21 juni (33 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Bli en del av Peab-teamet i Gävleborg/Dalarna och ta ledningen i spännande anläggningsprojekt. Som arbetsledare får du möjlighet att utveckla ditt ledarskap och bidra till att forma framtidens samhällen. Ta steget mot en givande karriär hos Peab och ansök idag.

 

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare kommer du att ha ansvar för att leda och fördela arbetsuppgifter till ditt team. Du kommer att övervaka och säkerställa att arbetet utförs enligt gällande regler och föreskrifter. Dessutom kommer du att vara delaktig i att planera och organisera projekt samt hantera eventuella utmaningar som kan uppstå under arbetets gång. Som en viktig länk mellan ledningen och arbetsstyrkan är du avgörande för att säkerställa smidiga arbetsflöden och hög kvalitet på utfört arbete. Vi har projekt inom samtliga områden i anläggningssegmentet, såsom mark, väg, VA, betong och industri.

 

Om dig

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta som arbetsledare inom bygg och anläggningsbranschen. Du har en stark bakgrund inom projektledning och har förmågan att leda och inspirera ditt team till att leverera högkvalitativa resultat.

Som arbetsledare är du van vid att hantera komplexa projekt och har förmågan att hålla flera bollar i luften samtidigt, samtidigt som du bibehåller en hög nivå av effektivitet och noggrannhet. Du är väl insatt i de olika faserna av byggprocessen och kan snabbt identifiera och lösa eventuella utmaningar som kan uppstå under vägen.

En relevant utbildning inom bygg/anläggning är meriterande i rollen som arbetsledare. Du har även starka tekniska kunskaper och förstår de olika verktyg och metoder som används inom branschen.

Som person är du kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer med både medarbetare och externa kontakter. Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, samtidigt som du trivs i en teammiljö och kan samarbeta effektivt med andra.

 

Du är van vid att arbeta under press och kan fatta beslut snabbt och effektivt. Du är flexibel och har förmågan att anpassa dig till föränderliga omständigheter och prioritera dina uppgifter på ett strategiskt sätt.

Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av ett framgångsrikt företag inom bygg och anläggning, där du får chansen att utveckla dina kunskaper och erfarenheter inom området. Du kommer att få arbeta med spännande projekt och ha möjligheten att påverka och driva framgångsrika resultat.

Om du tror att du har den erfarenhet, kompetens och personlighet som vi söker, ser vi fram emot att höra från dig. Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt fantastiska team!

 

Ansökan

För att komma till vårt rekryteringssystem där du skickar in din ansökan klickar du på "Sök tjänsten" nedan. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-partner Frida Hedback på telefonnummer: 0725333397 eller e-post: frida.hedback@peab.se.

Skicka in din ansökan redan idag!

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Peab AB

Placering

Borlänge

Kontaktperson

PEAB Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons