Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetsledande kock

Raoul Wallenbergskolorna AB · Lidköping · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. 

Under hösten 2022 öppnade Raoul Wallenbergskolan i Lidköping. RWS Lidköping startade med 150 elever och kommer under hösten 2023 utöka till 270 elever. Skolan drivs under devisen ”göra positiv skillnad” och vår ambition är att det ska vara den attraktivaste grundskolan i Lidköping. I skolan bedrivs en evidensbaserad verksamhet som både elever och vårdnadshavare är mycket nöjda med. Vi har en tydlig värdegrund utifrån RWS ledord där ordning och reda står i fokus. Vi lägger stor vikt vid att skapa ett gemensamt förhållningssätt kring undervisningen och övrig verksamhet. Intresset för vårt skolkoncept är mycket stort och därför är ambitionen att vi under de närmaste åren ska bygga och etablera flera nya skolor i Skaraborg. 

Vi startade vårt tillagningskök i augusti 2022 under namnet ”Raouls kök”. Raouls kök är idag ett semikök. Vi tillagar delar av maten och får vissa delar levererat av Raouls kök i Skövde. I takt med att skolan växer kommer andelen av tillagning av mat öka med start hösten 2024. Köket kommer servera ca 400 måltider per dag och kommer till stor del tillaga och servera alla skolmåltiderna.   

Vem är du?  

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning i restaurang och storhushåll. Du är en naturlig ledare och trivs med att vara i ledande position. Du ansvarar för ekonomi, menyer samt beställningar.  Du har goda kunskaper om livsmedelshygien, egenkontroll och de lagar och rekommendationer som styr arbetet med livsmedel i köket. Du ska vara ordningsam, noggrann, effektiv och positiv. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.  Erfarenhet av arbete inom kök/storhushåll är meriterande. 

Meriterande: 

  • Stor egen drivkraft med förmågan att se möjligheter 

  • Arbeta självständigt och tar egna beslut 

  • Flexibel och stresstålig 

  • IT kunskaper  

Vi erbjuder dig: 

  • Arbetskläder 

  • Friskvårdsbidrag 

  • Pedagogiska måltider ingår 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Tillträde i augusti 2024. 

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på  

www.raoulwallenbergskolan.se 

Ansökan 

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 april 2024 . Intervjuer kommer genomföras löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi finner rätt kandidat. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD RWS Skaraborg Peter Bengtsson på 0708-13 11 05, peter.bengtsson@raoulwallenbergskolan.se 

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ 

 

Vi undanber oss all kontakt från personal- och rekryteringsföretag. 

 

 

 

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Raoul Wallenbergskolorna AB

Placering

Lidköping

Kontaktperson

Raoul Wallenbergskolorna AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons