Sjuksköterskor till ambulanssjukvården Gävleborg

Region Gävleborg, Division Operation

Publicerad
2017-12-15
Annons-ID
7493309
Ort
Gävle
Antal platser
5
Yrke
Sjuksköterska, grundutbildad
Sista ansökningsdag
2018-02-28
• Division Operation har cirka 2000 medarbetare inom tio verksamhetsområden där akutsjukvård, anestesi, kirurgi, ortopedi, ögon, ambulans, onkologi, barn- och ungdomssjukvård, kvinnosjukvård och öron-näsa-hals ingår

Inom Ambulanssjukvården i Region Gävleborg är vi ungefär 270 personer som arbetar inom en länsgemensam organisation på 11 orter runt om i länet.

Arbetet inom ambulanssjukvården är varierande både i tempo och patientkategorier. Hos oss träffar du alla typer av patienter i alla åldrar. Verksamheten ställer höga krav på medicinsk kompetens och förmågan till problemlösning. Vi satsar stora resurser på kompetensutveckling och har en gedigen intern utbildningsverksamhet. I utbudet finns både grundkurser och repetetionskurser med återkommande övningar. Det finns alltså goda möjligheter till utveckling, både i den egna professionen och som person. I vårt interna utbildningsprogram ingår även avancerad körutbildning i olika steg.

Vi satsar på god arbetsmiljö 2018 införs en periodiserad arbetstidsmodell med förkortad veckoarbetstid. Arbetstiden är 35 timmar och 15 minuter. Under perioden med sommarsemesterar är veckoarbetstiden 38 timmar och 15 minuter då vi vill uppnå en jämn bemanning över året. Självklart har vi en modell med individuella scheman.

I vårt arbete med ständiga förbättringar tar vi ett stort steg 2018 och inför läkarstöd för våra medarbetare. Läkarstödet finns för att stödja ambulanssjuköterskan i bedömning av tillstånd, ge ordination utöver generella direktiv och patientstyrningar. Med läkarstödet ökar vår förmåga att göra bra bedömningar av patienternas sjukdomstillstånd och behov. Vi vill ge våra patienter rätt vård, på rätt vårdnivå och i rätt tid.

Vill du göra skillnad och ha ett roligt och intressant arbete där ingen dag är den andra lik ska du söka till oss.

De placeringorter vi söker nya medarbetare till är:
• Bollnäs/Edsbyn
• Ljusdal/Delsbo/LOS
• Hudiksvall/Nordanstig
• Söderhamn
• Sandviken/Hofors
• Gävle/OckelboARBETSUPPGIFTER
I din roll som sjuksköterska i ambulans arbetar du i team och är patientansvarig under uppdraget.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bedöma, vårda och behandla patienter utifrån våra behandlingsriktlinjer, generella direktiv och läkarordinationer. Genom samarbete och utbyte av kunskaper ska du verka för bästa möjliga omhändertagande av sjuka och skadade. I samarbetet ingår inte bara den egna verksamheten utan också andra instanser inom vården, räddningstjänsten, polisen och SOS Alarm med flera.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års yrkeserfarenhet. Arbetet kräver god fysik och simkunnighet, B- körkort är ett krav. Om du inte har C-körkort erbjuds du möjlighet till betald utbildning.
Urvalet görs utifrån tester och intervjuer.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden

Körkort

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidare
Heltid
Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Lön

Enligt avtal.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Ange referens: RS 2017/2156
Ansökan via web

Kontaktpersoner

Sara Hassanzadeh, Vårdenhetschef Gävle/Ockelbo/S
sara.hassanzadeh.kor.abbaslou@regiongavleborg.se
072-214 41 87

Arbetsgivare

Region Gävleborg, Division Operation

Postadress

Region Gävleborg, Division Operation
Rektorsgatan 1
80188 Gävle

Besöksadress

Rektorsgatan 1 80188 Gävle,

Telefon och hemsida

Källa

Arbetsförmedlingen