Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbete med sortering och kvalitetssäkring

Arbete med sortering och kvalitetssäkring

PikePersonal · Trelleborg · Ansök senast 22 sep. (145 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vi söker dig som är i behov av ett extra arbete och kan jobba 2-3 dagar i veckan för arbete i produktion med sortering och kvalitetssäkring till vår kund i Trelleborg. Arbetstiden är förlagd kl.7.00-15.30 måndag till fredag och när du blir inbokad för jobb arbetar du hela pass.

Det förekommer inga tunga lyft men det är ett monotont arbete som kräver att du är noggrann, engagerad och fingerfärdig. Du arbetar både självständigt och ihop med andra så det är viktigt att du har eget driv men också att du fungerar i grupp. För dig som visar framfötterna kan även andra arbetsuppgifter komma att bli aktuella.

För att bli aktuell för uppdraget krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (exempelvis studier eller annat deltidsarbete) som kan styrkas vid anställningen. För tjänsten krävs det att du kan tala och förstå svenska och du måste ha fyllt 18 år.

Är detta något som du skulle kunna tänka dig?

Välkommen in med din ansökan idag!

Om oss på PIKE Personal: PIKE Personal verkar som en extern HR-partner där vi bistår våra kunder med personallösningar. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning för såväl tjänstemän som kollektivpersonal- från kontor till produktion. PIKE Personal har lokal

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PikePersonal

Placering

Trelleborg

Kontaktperson

Pike Personal AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons