Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbete i fritidshem

Sidsjö Fristående Grundskola · Sundsvall · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Fritidspedagog i din ansökan

Lärare i fritidshem

Sidsjö Fristående Grundskola i natursköna Sidsjö, söker dig som vill arbeta i vårt fritidshem mot elever i förskoleklass, åk 1 och åk 2. Du kommer att arbeta på fritidshemmet innan och efter skoltid. Under skoltid är du en viktig del i rastvärdskapet. Vi ser av stort värde att du sprider engagemang, att du är en god lagkamrat samt att du sätter eleverna främst.

Välkommen till en skola som präglas av värme, engagemang och arbetsgemenskap. Vi arbetar dagligen med våra nära relationer till eleverna och därmed deras kunskapsinhämtning. För att söka denna tjänst, vänligen mejla ditt CV med ett personligt brev om dig och varför du söker till oss. Har du frågor kring tjänsten kontakta biträdande rektor linda.stromstahl@sfg.se

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad lärare i fritidshem, fritidspedagog alternativt likvärdig pedagogisk utbildning så som förskolelärare. Vi förväntar oss att du har god social kompetens och god samarbetsförmåga. Du är positiv och utåtriktad. Du tycker om att ta eget ansvar och vara delaktig i problemlösning. Du är villig att vara en del i att utveckla vår fritidsverksamhet enligt läroplanen och undervisningens uppdrag för att skapa ett sammanhang i elevernas lärande över hela dagen.

Välkommen in med din ansökan!

Maila din ansökan till: josephine.jonsson@sfg.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sidsjö Fristående Grundskola

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Sundsvalls Förberedande Grundskola AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Fritidspedagog i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons