Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbetar du med lön, vill vidga dina kunskaper hjälpa kunder med löneprogram

Arbetar du med lön, vill vidga dina kunskaper hjälpa kunder med löneprogram

Crona Software AB · Alingsås · Ansök senast 31 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens Hjälp med löneprogram i din ansökan

Information om ansökan:Endast ansökan via knapp "Ansök här"

Arbetar du med lön, vill vidga dina kunskaper och hjälpa våra kunder med sitt löneprogram – då ska du fortsätta läsa...


Upptäck en stimulerande roll där du inte bara blir en uppskattad lönespecialist, utan också en teknisk expert med en stark serviceinriktning.

Hos oss på Crona Softwares supportteam kommer du inte bara att hantera lönefrågor, utan även att guida och stödja våra kunder genom användningen av vår mångsidiga personaladministrativa programsvit.

Vår arbetsmiljö är inte bara varierad utan ger dig också chansen att bygga både interna och externa kontakter.

Med hjälp av stöttande kollegor och en positiv arbetsatmosfär kommer du snabbt att känna dig hemma och vara redo att dyka in i ditt arbete med lätthet.

Som supportmedarbetare blir du den viktiga länken för våra kunder när de behöver hjälp. Ingen dag är den andra lik i denna dynamiska roll där vi sätter stor vikt vid kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling.

Vi uppmuntrar samarbete och värdesätter den breda kompetens som finns inom Crona-gruppen. Din service spelar en central roll i kundernas upplevelse av oss som systemleverantör, vilket gör detta till ett givande och roligt arbete.

Din erfarenhet av support, särskilt inom löneprogram eller liknande programvarulösningar, kommer väl till pass i denna roll.

Vi ser också att du har kunskap inom löneområdet och en förmåga att lösa problem, samt utmärkt serviceförmåga och förmåga att kommunicera på ett enkelt sätt.

Att vara organiserad och strukturerad för att hantera flera supportärenden samtidigt är en viktig förmåga, liksom att kunna anpassa dig till en snabbt föränderlig miljö.

Som en del av vårt expanderande team har du möjlighet att påverka och forma vår tillväxt och de tjänster vi erbjuder.

Ditt engagemang och initiativ kommer att vara avgörande för vår framgång. Sök idag och bli en viktig del av vårt team, där du varje dag gör skillnad för våra kunder.


Kvalifikationer:

För att trivas i denna roll bör du ha följande kvalifikationer:

  • Erfarenhet av support, gärna inom löneprogram eller liknande programvarulösningar.
  • Kunskap kring lön och förmåga att lösa problem.
  • Utomordentlig kundservice-förmåga och förmåga att kommunicera information på ett enkelt sätt.
  • Organiserad och strukturerad för att hantera flera supportärenden samtidigt.
  • Tycka det är kul att lära andra.
  • Förmåga att arbeta i en snabbt föränderlig miljö och vara flexibel i ditt arbete.
  • Grundläggande kunskap om löneadministration och HR-processer är en fördel.
  • Svenska i tal och skrift

Karriärmöjligheter:

Som en del av en expanderande avdelning har du möjlighet att forma och påverka hur vi växer och vilka tjänster vi erbjuder. Ditt engagemang och initiativ kommer att vara avgörande för vår framgång.

Anställningsvillkor:

Sysselsättningsgrad: Heltid

Löneform: Fast månadslön

Provanställning tillämpas

Vi erbjuder bland annat nya fräscha lokaler, friskvårdsersättning, företagshälsovård, pensionsavsättning, frukt på kontoret, temadagar, utbildningar m.m.

Placeringsort:

Lönesupportarbetet är idag placerat på vårt kontor i Alingsås men även kontoren i Solna eller Helsingborg kan vara tänkbara.

Vi arbetar 3 dagar på kontoret/vecka för att få glädjen av att träffa varandra.

Ansökan:

Om du känner att du är en go och glad person med glimten i ögat, med service känsla för att få rätt inställningar, rätt lön och förmedla din kunskap. Skicka in din ansökan, personliga brev och ditt CV idag!

Sista ansökningsdag: 2024-05-31. Vi anställer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om oss:

Crona Software AB, en del av det nordiska Confirma Software, är en framstående aktör inom mjukvarubranschen med särskilt fokus på att tillhandahålla innovativa lösningar för små och medelstora företag samt offentlig sektor.

Genom en strategisk sammanslagning med DokuMera AB, Nutid AB och Boxnet AB under varumärket Crona, har företaget utvidgat sitt tjänsteutbud avsevärt. Detta inkluderar områden som lönehantering, tidsregistrering, POS/kassasystem och affärsmallar samt dokumenthantering. Deras lösningar är skräddarsydda för att öka effektiviteten och ge kunderna ökad kontroll över sina verksamheter. De starka positionerna inom respektive funktionalitetsområde, möjliggör integrerade eller fristående användningar av deras program.

Crona Software har byggt upp en imponerande kundbas med närmare 8500 kunder och en årlig omsättning på 110 MSEK.

Tillsammans med Confirma Software, som erbjuder en bred portfölj av lösningar inom ERP, POS, E-handel, lön, kvalitetsledning, kundservice och kontantinsamlingstjänster, skapar koncernen en kraftfull närvaro på marknaden.

Med en sammanlagd omsättning på över 700 MSEK och över 15 000 kunder, och med en personalstyrka på 400 medarbetare i Sverige, Finland, Norge och Danmark, är Crona Software och Confirma Software tillsammans en pålitlig partner för företag som strävar efter att optimera sina operativa processer och leverera högkvalitativa tjänster till sina kunder.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Crona Software AB

Placering

Alingsås

Kontaktperson

Crona Software AB

Vid ansökan:Ange referens Hjälp med löneprogram i din ansökan

Information om ansökan:Endast ansökan via knapp "Ansök här"

Dela jobbannonsen

Anmäl annons