Jobbsafari är en del avschibsted logo

Arbeta som butiksmedarbetare i Göteborg

Arbeta som butiksmedarbetare i Göteborg

Storesupport · Göteborg · Ansök senast 9 maj (10 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Nu har du chansen att arbeta hos oss på Storesupport by Job&Talent! Vi erbjuder personal till butiker inom dagligvaru- samt sällanköpsvaruhandelnvid akut eller planerat behov och nu söker vi kunniga, positiva och serviceinriktade medarbetare för arbete. Är du den vi söker?

Om tjänsten

På Storesupport by Job&Talent får du möjligheten att axla rollen som ambulerande butikskonsult i Göteborg med omnejd. Du kommer att vara på plats i våra kunders butiker, och ditt arbetekommer att vara avgörande för att säkerställa en smidig verksamhet. Arbetsplatsen är växlande och kan omfatta platser som Stenungssund, Partille, Kungsbacka, Kållered och flera andra.

Vi erbjuder dig chansen att arbeta i flera olika butiker och kedjor inom daglig- samt sällanköpsvaruhandeln, vilket ger dig en bred och värdefull kompetens. Vid start kommer arbetet främst att innebära kassaarbete och varuplock. Successivt kan du få möjlighet att utforska olika avdelningar och deras arbetsuppgifter, vilket breddar din erfarenhet inom dagligvaruhandeln.

Personliga egenskaper

  • Vi ser gärna att du som söker har erfarenhetav kassa- och plockarbete.
  • Du som person ärserviceminded, professionell,positiv gentemot kunderna samt arbetar snabbt och effektivt.
  • Körkort och bil är meriterande för denna tjänst.

Anställningsform

    • Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
    • Vi söker dig som har möjlighet att jobba 2-3 dagar i veckanutspritt på vardagar och helgdagar, både dag- och kvällstid.

    Som extraanställd hos oss lägger du själv in din tillgänglighet vecka för vecka. Ditt schema kommer att bestå av såväl inplanerade som akuta arbetspass vilket ställer höga krav på din flexibilitet och tillgänglighet.

      Om Storesupport by Job&Talent

      Storesupport är en del av Job&Talent, en av de snabbast växande aktörerna inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika. Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor.

      Ansökan

      Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

      Är du intresserad?

      Bli en del av vårt teamoch sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

      Har du några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen? Då är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare;

      Varmt välkommen med din ansökan!

      Om arbetsgivaren

      Arbetsgivare

      Storesupport

      Placering

      Göteborg

      Kontaktperson

      Svenska Storesupport Bemanning AB

      Dela jobbannonsen

      Anmäl annons