Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du vår nya sjuksköterska?

Attendo Sverige · Uppsala · Ansök senast 31 juli (73 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara med och göra skillnad för våra äldre?

Attendo Orgelgatan är ett helt nytt och modernt äldreboende med ljusa, trevliga och ombonade lokaler. Boendet har 100 lägenheter fördelat på sex våningsplan, tre demensavdelningar och tre omvårdnadsavdelningar. Vi söker en sjuksköterska till en av våra demensavdelningar.

Attendo Orgelgatan är ett livsstilsboende med konceptet Kultur & Nöje vilket innebär att vi tar tillvara Uppsalas rika kultur och nöjesliv. Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett stort intresse för äldrevård som vill förgylla vårt härliga sjuksköterskegäng. Som sjuksköterska hos oss kommer du att ha omvårdnadsansvar för en av våra demensavdelningar, samt vara en del av vår ledningsgrupp.Som person är du ansvarstagande, självständig och ödmjuk med förmågan att prioritera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

På våra boenden får du ett omväxlande arbete där du dels arbetar långsiktigt för att öka livskvaliteten för våra boende men där det är också du som gör bedömningar och fattar beslut om åtgärder i akuta situationer.

I ditt ansvar ingår också att erbjuda en god palliativ omvårdnad. Omställningen till "nära vård" gör att allt fler sjukvårdsinsatser på specialiserad nivå sker på boendet. Det ger dig en mångfald av stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter.

Arbetet är självständigt samtidigtsom du har tillgång till ett nära samarbete meddina kollegor.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet från SÄBO och med stortintresse för äldreomsorgen.Har du vidareutbildning inom vård av äldre ser vi det som meriterande. God svenska både i tal och skrift samt körkort är ett krav.

Då vi arbetar med konceptet Kultur & Nöje ser vi gärna att du har ett intresse för kultur.

  • Tillsvidaretjänst 90 - 100 %.
  • Arbetstider måndag-fredag dagtid, samt jour var 8:e helg
  • Tillträdesdatum enligt överenskommelse

Stämmer denna beskrivning in på dig?

Som sjuksköterska i Attendo är du betydelsefull och din kompetens värdesätts högt. Du är en del av laget som arbetar för att stärka individen. Du har en arbetsledande roll med stora möjligheter att påverka verksamheten.

Våra värderingar är Omtanke, Kompetens och Engagemang. Delar du dem?

Varmt välkommen med din ansökan!

    Om Attendo

    Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.

    All vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.

    Vi går igenom ansökningarna löpande.

    Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Attendo Sverige

    Placering

    Uppsala

    Kontaktperson

    Attendo Sverige AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons