Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du vår nya lagerarbetare?

Electrolux Professional AB · Ljungby · Ansök senast 4 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

På Electrolux Professional är ingen dag likt den andra. Det som driver oss varje dag är vårt uppdrag: att göra våra kunders arbetsliv enklare, mer lönsamt – och verkligen hållbart. Vi är stolta över att vara världsledande inom innovation och design och över att kunna leverera de lösningar som efterfrågas.

INFO

En av våra nuvarande lagerarbetare ska gå i pension och nu söker vi en ny medarbetare till vårt team på Färdigvarulagret (FVL). Vi söker dig som vill arbeta som lagerarbetare/truckförare.

Din avdelning och ditt team är en del i kedjan för ett fortsatt framgångsrikt företag och vi tror att rätt person i den här rollen kan bidra med att höja resultatet.

EN VANLIG DAG PÅ JOBBET

Vi arbetar alltid med kunden i fokus. På FVL arbetar lagerpersonalen framför allt med att plocka, packa och lasta de färdiga maskinerna och accessoarerna som våra kunder har beställt, men även med att sköta inleveranser och lagerläggning av gods på rätt sätt så att det enkelt kan lokaliseras, i både systemen och i lokalerna.

Tjänsten är heltid med arbetstiden ständigt kvällsskift mån-tors kl: 14:00-00:00.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är ansvarstagande, tycker om att arbeta självständigt och samtidigt har väldigt god samarbetsförmåga. Ordning och reda samt noggrannhet är en självklarhet för dig.

Personen som blir erbjuden tjänsten kommer att få genomgå en säkerhetsprövning p.g.a. de säkerhetskrav som ställs på vår verksamhet.

UTBILDNING OCH ERFARENHET

Truckkort och B-körkort

Erfarenhet av arbete inom lager/logistik är meriterande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Electrolux Professional AB

Placering

Ljungby

Kontaktperson

Electrolux Professional AB (publ)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons