Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du vår nya elektriker?

ÄLVDALENS INDUSTRIOMR G:A MUNKA LJUN · Ängelholm · Ansök senast 8 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens Elektriker i din ansökan

Söker du en arbetsplats med härlig gemenskap och ett omväxlande arbete där du ständigt lär dig något nytt? Läs vidare här nedan om denna möjlighet då

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på vår el-avdelning kommer arbetsdagarna att vara varierade. Du kommer att arbeta på fält ute hos våra kunder men även i vår el-verkstad i Ängelholm.

Andra arbetsuppgifter i rollen är bland annat:

  • Installation och underhåll av elsystem och tillfällig el
  • Läsa el- och kopplingsschema
  • Felsökning och reparation av elektriska komponenter och maskiner
  • Hantera administrativa uppgifter i verksamhetens system

Tjänsten är på heltid (måndag-fredag kl 07-16). Tjänsten är tillsvidareanställning med inledande provanställning med start enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har grundläggande el-utbildning från gymnasiet eller likvärdig utbildning. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav. Truckkort ses som meriterande. Du behöver vara flytande i svenska både i tal och skrift samt ha förmåga att uttrycka dig på engelska. Vidare behöver du även ha goda IT-kunskaper.

Vår nya medarbetare trivs i en roll där du har varierade arbetsuppgifter och jobbar med en hög servicekänsla. Rollen ställer krav på att du gillar att arbeta i team men även har förmågan att på egen hand se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du är ordningsam, serviceinriktad och anstränger dig för att leverera lösningar till kund. Har du erfarenhet av att arbetat i en likande roll ses det som meriterande.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten och ser därför gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Vi utför löpande urval så skicka in din ansökan redan idag men senast den 8/5. Om du har frågor är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Katarina Lindkvist på 0431 371 328

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ÄLVDALENS INDUSTRIOMR G:A MUNKA LJUN

Placering

Ängelholm

Kontaktperson

Lyft & Byggmaskiner i Ängelholm AB

Vid ansökan:Ange referens Elektriker i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons