Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du vår nya cirkelledare i Tranås och/eller Jönköping?

Är du vår nya cirkelledare i Tranås och/eller Jönköping?

Studieförbundet Vuxenskolan Jönköpings län · Jönköping · Ansök senast 18 juni (48 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Studieförbundet Vuxenskolan letar alltid efter nya cirkelledare. Just nu söker vi studiecirkelledare inför sommaren och hösten. Kan du något hantverk, konst, språk, historia, trädgårdsodling, mat som du vill lära ut till andra?

En studiecirkel är en samling av nyfikna människor som regelbundet möts för att tillsammans utforska och lära sig något nytt. Det kan vara allt från att fördjupa sig i ett främmande språk, diskutera miljöfrågor, eller kanske lära sig spela gitarr.

Vad är ditt specialområde? Vad vill du dela med dig av? Skicka ett mejl med en kort beskrivning av dig själv och vad du kan tänka dig att dela med dig av i en studiecirkel.

Just nu är vi mest intresserade av hitta nya ledare till vår verksamhet i Jönköping och Tranås, men allt är av intresse. Det är en objektsanställning vi kan erbjuda, och vi betalar arvode ink sociala avgifter.

Vi söker dig som är genuint intresserad av andra människor, vill dela med dig av kunskaper och vill förmedla dem på ett avspänt och inkluderande sätt.

Välkommen att höra av dig!




Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Studieförbundet Vuxenskolan Jönköpings län

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Studieförb Vuxenskolan Jönköpings län

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons