Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du noggrann och nyfiken på en spännande bransch?

Är du noggrann och nyfiken på en spännande bransch?

Add-Up Bemanning AB · Jönköping · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi tror att du gillar att lösa grejer som uppstår, gillar att jobba eftertänksamt i vissa moment där det krävs noggrannhet och lugn och i andra hugga i och jobba på. Din dag kommer vara varierande med olika moment kopplat till tillverkning. Du kan ha tidigare erfarenhet av andra branscher för att passa in exempelvis vård eller restaurang då det finns vissa hygienkrav som följs i tillverkningen och den erfarenheten kan komma till användning här.

Tjänsten består till stor del av uppvägning och blandning vilket kräver stor noggrannhet då små fel kan bli till stora problem. Du kommer ta del av en tillverkning av intressanta produkter och i en unik tillverkningsmiljö.

Arbetsplatsen har en mycket bra och stabil personalgrupp med gemenskap och öppenhet som viktiga ledord.  Din dag kommer innehålla flera olika moment och man samarbetar mycket med sina kollegor i produktionen. Man har skapat känslan av teamwork och viktigt att du har samma inställning.

Företaget har en ljus framtid och tillverkar produkter som vi alla använder dagligen.

Du kommer jobba dagtid och heltid och vara en del av ett gott gäng med jämn könsfördelning. Skift gång kan på sikt bli aktuellt.

OBS! Dokumentationen är viktig, så svenska i tal och skrift är ett krav för denna tjänst.

AddUp Bemanning jobbar brett i flera branscher med kunder i Jönköping, Habo, Mullsjö, Nässjö, Falköping och Vänersborg. Flertalet av våra kunder har vi samarbetat med i många år. Du kommer påbörja din anställning hos oss för att sedan ges möjlighet till att fortsätta arbeta hos vår kund.

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Add-Up Bemanning AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Add-Up Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons