Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du en erfaren bilmekaniker?

Strängnäs · Strängnäs · Ansök senast 27 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Är du intresserad av att arbeta som bilmekaniker för ett ledande och snabbt växande företag inom begagnade bilar i Sverige? Med ett team på cirka 500 medarbetare över hela landet strävar företaget efter att erbjuda en atmosfär präglad av gemenskap och personlig utveckling. Trots den omfattande verksamheten värnas det om en familjär känsla där varje individ ges möjlighet att påverka och bidra till företagets fortsatta tillväxt och tillfredsställelse hos kunderna.

Vi söker en erfaren bilmekaniker att ansluta till vårt verkstadsteam vid vår produktionsanläggning i Strängnäs. Som bilmekaniker kommer du att vara ansvarig för att utföra felsökning och reparationer på våra fordon innan de skickas vidare till försäljning. Vi letar efter en lagspelare som kan arbeta självständigt samtidigt som hen kan samarbeta effektivt med andra och ta egna initiativ för att lösa problem. En positiv inställning och en vilja att lära är avgörande för rollen.



Vi letar efter dig som trivs i en dynamisk miljö med högt tempo och där teamwork är viktigt. Du är noggrann med detaljer och motiveras av att uppnå höga resultat. Förändringar och utmaningar är något som du välkomnar och du är alltid redo att ta dig an nya utmaningar. Vi värdesätter din inställning och din vilja att utvecklas.

Krav:

  • Erfarenhet av arbete som bilmekaniker (1-2 år)
  • B-körkort med manuell behörighet


Om du känner att du passar in på beskrivningen och är redo att anta denna spännande utmaning, ser vi fram emot att ta emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Strängnäs

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

VIASALES Recruitment AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons