Jobbsafari är en del avschibsted logo

Är du en mästare på CNC styrda maskiner?

Är du en mästare på CNC styrda maskiner?

K-Bemanning AB Värnamo · Värnamo · Ansök senast 26 maj (26 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning


Nu söker vi en person som har erfarenhet och kunskaper av CNC styrda maskiner och vill ta ett kliv uppåt i karriären.


Om företaget

Vår kund ligger i framkant när det kommer till ny teknik och moderna maskiner, de arbetar med skärande bearbetning, rörbearbetning, svetsning, gjutgods och smide. Ett helhetsgrepp som håller hög teknisk nivå, materialkunskap både produktionstekniskt och kostnadsmässigt samt flexibilitet.


Dina arbetsuppgifter

Ge CNC-maskiner kärlek de förtjänar!

Är du en mästare på att hantera CNC-maskiner? Vill du vara en del av ett dynamiskt team som värdesätter dina färdigheter och kunskap?

Vi letar efter passionerade och skickliga tekniker som brinner för att underhålla och serva CNC-maskiner till perfektion. Oavsett om det är att lösa komplexa problem, utföra regelbundna underhållsinspektioner eller optimera prestanda, så är du den vi letar efter!


Din profil

Personliga egenskaper:

Självgående: Har en stark drivkraft och kan arbeta självständigt med minimal tillsyn. Tar ansvar för att slutföra uppgifter på ett effektivt sätt och leverera högkvalitativ service.

Teamspelare: Trivs i en teammiljö och är en aktiv bidragsgivare till gruppsucces. Har förmågan att kommunicera effektivt med kollegor och andra avdelningar för att uppnå gemensamma mål.

Flexibilitet: Är flexibel och anpassningsbar till förändrade arbetskrav och tidsscheman. Kan snabbt växla mellan olika uppgifter och prioritera enligt behov.


Kompetenser:

CNC-underhåll: Här behövs gedigen erfarenhet av att utföra regelbundna underhållsinspektioner, felsökning och reparation av CNC-maskiner. Kan effektivt diagnostisera och lösa problem för att säkerställa minimal driftstopp och maximal effektivitet.

Programvarukompetens: Bekväm med att använda olika CNC-styrprogram och diagnostikverktyg för att analysera och optimera maskinprestanda. Erfarenhet av att arbeta med CAD/CAM-programvara för att göra justeringar och förbättringar vid behov.

Teknisk problemlösning: Stark förmåga att analysera komplexa tekniska problem och utveckla effektiva lösningar. Är van vid att arbeta under tryck och kan snabbt prioritera uppgifter för att minimera produktionsavbrott.

Säkerhetsmedvetenhet: Strikt följer säkerhetsföreskrifter och protokoll för att säkerställa en trygg arbetsmiljö för mig själv och mina kollegor. Förstår vikten av att följa säkerhetsstandarder vid arbete med tunga maskiner.


Vi lägger stor vikt vid personlighet och erfarenhet.

Urval sker löpande så ansök snarast.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

K-Bemanning AB Värnamo

Placering

Värnamo

Kontaktperson

K-Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons