Jobbsafari är en del avschibsted logo

App-/Webbutvecklare

dizparc Umeå AB · Umeå · Ansök senast 23 juni (57 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker dig som är utvecklare och vill få möjlighet att arbeta med spännande och innovativ projekt av varierande storlek. Vi jobbar med alltifrån SPA, Cross-Plattform applikationer och webbsidor.

Hos oss på Dizparc Umeå är kod i alla dess former viktigt, men själva problemet vi ska lösa viktigare. Tillsammans sätter vi kundens vardagsutmaningar i fokus och transformerar både deras verksamheter och oss själva på köpet.

Om rollen

Till vårt ständigt växande team söker vi nu ytterligare en stjärna som har ett genuint intresse för programmering och problemlösning. Med en stark ambition att alltid ligga i framkant har vi vuxit till en uppskattad och självklar spelare på vår lokala marknad.

Vi erbjuder en arbetsplats där du får jobba lokalt och nära våra kunder med fokus på digital transformation. Hos oss får du möjlighet att både utveckla och utvecklas, påverka i stort som smått och bidra till en kultur som gör det roligt att gå till jobbet – varje dag. Även om Dizparc är ett relativt ungt företag i både sinnet och antal verksamma år, kan vi erbjuda ett gäng erfarna och kompetenta kollegor att utbyta erfarenheter och utvecklas tillsammans med.

En vanlig dag på jobbet

Hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta med projekt av varierande storlek som alltid skräddarsys efter våra kunders behov och utifrån hur du kan bidra med just din unika kompetens. Vi jobbar enligt agila metoder och levererar vassa lösningar i form av alltifrån SPA, Cross-Plattform applikationer och webbsidor.

Vem tror vi att du är?

Vi letar efter dig som har jobbat några år inom utveckling med exempelvis JavaScript/TypeScript. men ser kunskaper inom ramverk som Angular och React som extra plus i kanten. Du har förmågan att leverera kvalité rakt igenom och vara både flexibel och lösningsorienterad när du stöter på utmaningar.

Ett genuint intresse för teknologi och nyfikenhet blandat med hunger efter ny kunskap inom ramen för ditt område ser vi som självklart. Är du dessutom en positiv, ödmjuk och ärlig prick tycker vi att du ska skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kommer ske i takt med att vi hittar rätt medarbetare till vårt team. Skicka in din ansökan så kontaktar vi dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

dizparc Umeå AB

Placering

Umeå

Kontaktperson

dizparc Umeå AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons