Jobbsafari är en del avschibsted logo

Anläggningsingenjör/Geoteknisk konsult

Xamera · Stockholm · Ansök senast 27 maj (28 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om tjänsten:Du kommer att ingå i gruppen Gruvdammar som är baserad i Stockholm och Uppsala. De arbetar huvudsakligen med dammsäkerhetsrelaterade uppdrag åt gruvindustrin där deras kunder vänder sig till Sweco för att få hjälp med komplexa uppdrag som ofta spänner över flera teknikområden, t ex geoteknik, bergmekanik, betongkonstruktion, hydraulik och hydrologi. Som nyexaminerad kan arbetet exempelvis komma att omfatta CAD-projektering av successiva påbyggnader av gruvdammar, att bistå i fält vid geotekniska undersökningar eller som kontrollant vid entreprenader, eller att utföra genomströmnings- och stabilitetsberäkningar för olika sorters dammkonstruktioner. Som junior ingenjör lär du dig över tid att arbeta allt mer självständigt, men hela tiden med vägledning av erfarna specialister och uppdragsledare.

Vi söker dig som:Vi söker dig som nyligen har genomfört en högskole- ellercivilingenjörsexamen med lämplig inriktning, inom ex.Samhällsbyggnad, Väg & Vatten. Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Sweco strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i deras uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.Om företaget:Inom området gruvdammar och deponeringshantering är Sweco sedan flera årtionden tillbaka det mest anlitade konsultföretaget i Sverige. Detta har borgat för en dammsäkerhetskultur som främjar kompetens och kvalitet. Swecos värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar. Hos de har du möjligheten att skapa en karriär i en omväxlande och dynamisk miljö - med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Praktisk information:Tjänsten tillsätts löpande och är på heltid med fast, marknadsmässig lön och startdatum enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Xamera

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Xamera AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons