Jobbsafari är en del avschibsted logo

Anläggningsarbetare mark och VA

Palm Maskin AB, Gösta · Hörby · Ansök senast 4 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Gösta Palm Maskin AB med sin placering i Hörby har sedan 1941 varit en markentreprenör att lita på. Idag för tredje generationen Palm företaget framåt. Vi är numera 2 delägare, Roger och Jonas Palm vilka båda har lång och gedigen erfarenhet av mark-, anläggnings- och VA arbete. Därutöver har vi spetskompetens inom rivning, sanering och återvinning av material. Vi utför alla typer av VA-, mark- och anläggningsarbete, litet som stort och har en lång lista med referensprojekt. Våra kunder är kommuner, större företag, byggentreprenörer och ibland även privatpersoner.


Vi har moderna och ändamålsenliga maskiner i verksamheten, med en stor bredd från den allra minsta grävmaskinen på 3,5 ton till den största på ca 30 ton. För oss är en nöjd kund det allra viktigaste, och våra ledord är att alltid vara tillgängliga för kunden och alltid leverera kvalitet till rätt pris och i rätt tid.

Därutöver jobbar vi mycket på att våra medarbetare ska trivas och ha rätt kompetens samt utvecklingsmöjligheter, en förutsättning för att göra bra arbeten!

Med utgångspunkt från Hörby där vi har kontor, lager och fordonshall arbetar vi främst i Skåne, men även i andra delar av landet då vi följer våra kunder. Vi utför alla typer av mark och anläggningsarbete, litet som stort.

Vi är litet och tätt sammansvetsat gäng som hjälper och stöttar varandra.

Arbetsuppgifter:

Allmänt förekommande uppgifter som anläggare inom mark och VA. Vi utför blandade arbeten och ingen dag är den andra lik. Det kan innebära att man justerar en plan ena dagen och lägger VA den andra. Vi sätter kantsten och brunnar, lägger plattor och sätter fundament.

Som anläggare behöver du förarbevis för hjullastare då det ofta finns behov av att köra fram material etc. Har du förarbevis även för grävmaskin är det ett plus.

Du behöver kunna läsa ritningar och använda en laser.

Vi tillämpar provanställning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Palm Maskin AB, Gösta

Placering

Hörby

Kontaktperson

Gösta Palm Maskin AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons