Jobbsafari är en del avschibsted logo

Analytiker till W3 Energy

UMEÅKONTORET · Umeå · Ansök senast 31 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss

ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.


Teknisk och ekonomisk analytiker inom förnybar energi till W3 Energy i Umeå

Vi letar efter en engagerad analytiker inom förnybar energi till vårt kommersiella team på vårt huvudkontor i Umeå. Om du drivs av att förstå utmaningar, hittar lösningar och ser trender genom data, analys och programmering, då kan du vara den person vi letar efter. På W3 Energy välkomnar vi en mångfald av erfarenheter och kompetenser, och även om du kanske inte uppfyller alla våra önskade kvalifikationer, är din passion och vilja att lära dig det viktigaste.

Är du tekniskt lagd, gillar matematik, programmering, fysik, förnybara energilösningar och teamarbete samt söker en utvecklande arbetsplats i tillväxtfas, då är W3 ett företag för dig. Vi kommer att utmana dig, stötta dig och framför allt kommer vi att tro på dig! Tillsammans utvecklas vi, skapar kvalité i vårt arbete och har roligt på jobbet.


Om företaget

W3 Energy har i dag både teknisk och finansiell förvaltning av förnybar energi. Idag förvaltar W3 Energy ca 4 300 MW i vår portfölj. Som en del i vår kommersiella avdelning kommer du att ingå i en kunskapsdriven avdelning som stöttar våra kundteam och våra kunder med analyser och utvecklingsarbete. På W3 Energy är vi 50 personer fördelade på kontoren belägna i Umeå, Piteå och Skellefteå.

Dina arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att stödja kundteam med djupare analyser, av både teknisk och ekonomisk karaktär kring förnybara energilösningar. Det kan exempelvis innebära vindkraftsanalyser av prestanda, isbildning och bladvärmekörning samt kombinationslösningar med vind, sol, batteri och vätgas. I arbetet kan det även ingå att presentera information, modeller och samband, leda möten och föra dialoger med medarbetare och kunder.

Du kommer att jobba i ett eller flera kundteam, som består av ca 2-10 personer från olika delar av organisationen. Våra kundteam har ett mycket nära samarbete med varandra, både fysiskt och digitalt.

Din bakgrund

Du bör ha en eftergymnasialutbildning inom ett eller flera av följande områden: matematik, statistik, teknik, fysik och programmering. Eftersom flera av våra kunder verkar inom en internationell miljö med koncernspråk på engelska så du bör vara väl förtrogen med engelska både i tal och skrift.

Nedan är förslag på vem du kan vara:

· Du gillar att formulera hypoteser från data och har erfarenhet av att utveckla data- och statistikdrivna lösningar.

· Att vara kreativ genom kod är något du trivs med, särskilt om det innebär SQL, Python och verktyg inom webbutveckling (exempelvis JavaScript, HTML och CSS). Vi är öppna för andra språk om det är din styrka.

· Att kunna visualisera data för att förklara händelser och fakta är en av dina styrkor.

· Du har en stark grund inom matematik, datavetenskap, ingenjörsvetenskap eller motsvarande. Även om en civilingenjörsutbildning eller en masterexamen är önskvärd, är din kunskap och erfarenhet det som räknas.

· Som lagspelare tar du ägandeskap för dina uppgifter, bidrar till teamet och delar gärna med dig av din kunskap till kollegorna.

· Du är nyfiken, har ett gott självledarskap och ser ständig inlärning som en del av din personliga och professionella utveckling.

· Du har systemvana och goda kunskaper i Officepaketet, inte minst i Excel.

Vi söker dig som vill utvecklas vidare och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Som person är du strukturerad har ett stort driv och engagemang för både kunden och W3 Energy. Du räds inte att ta för dig, har lätt att anpassa dig till nya situationer och har förmågan att arbeta med flera olika typer av uppgifter i din roll. Slutligen ser vi att du har ett systematiskt arbetssätt i kombination med en stark analytisk förmåga.

På W3 Energy erbjuder vi en arbetsplats där utvecklingspotentialen är stor, där balansen mellan arbete och fritid prioriteras, och där du får ta del av förmåner och flexibla arbetstider. Våra kollegor är fantastiska och vi tror på att skapa kvalitet i vårt arbete samtidigt som vi har roligt på jobbet.

Om du är redo för en spännande utmaning och tror att du kan bidra till vårt team, välkommen att ansöka! Vi ser fram emot att lära känna dig.

Information och kontakt

Omfattning: heltid (eller deltid)

Sista ansökningsdag: 2023-05-30

Placeringsort: Umeå (Skellefteå, Piteå)

Urval sker löpande Välkommen att skicka in din ansökan till: jobb@w3e.se.

Hemsida www.w3e.se Information om tjänsten lämnas av Emma Fjällvide 072 24 42 863 alt. emma.fjallvide@w3e.se, HR frågor lämnas av Marika Zakrisson 076 81 61 958 alt. marika.zakrisson@w3e.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

UMEÅKONTORET

Placering

Umeå

Kontaktperson

W3 Renewables AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons