Jobbsafari är en del avschibsted logo

Analytiker inom driftsäkerhetsanalys

Procruitment · Stockholm · Ansök senast 27 sep. (151 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om kundenSedan sitt ursprung har företaget utgjort en bastion av oberoende konsultation ochvad som började som ett initiativ av tre visionära konsulter har idag utvecklats till ett etableratföretag.Det som skiljer företagetfrån mångaandra är deras autonomi och oavhängighet från marknadens jättar. Detta är en källa till stabilitet och förtroende för både de själva och deras klienter, som aktivt söker en pålitlig och oberoende rådgivare.

Företagetsfilosofi om samarbete genomsyrar allt de gör och som oberoende rådgivare är deras samarbete med kunder och andra konsultföretag avgörande. Desträvar efter att skapa mervärde genom gemensamt arbete ochderas konsulter stöder varandra för att förbättra och förädla verktyg, samtidigt som de förblir nära kunder.

Vår kunderbjuder omfattande analyser av driftsäkerhet och tillgänglighet, med fokus på att dimensionera och optimera underhållssystem. Ävenutvecklar och finjusterar simuleringsmodeller för att utvärdera befintliga eller framtida verksamheter, processer och tekniska system.Från konceptuell modellering till slutlig utveckling av skräddarsydd programvara, tar de hand om hela processen från ax till limpa

Om tjänstenÄr du en dataentusiast som älskar att dyka djupt ner i siffror och lösa komplexa problem? Då är det här din chans att bli en del av företagetsdynamiska team!Vi söker en Analytiker till vår kundsom kommer att arbeta med en rad spännande uppgifter inom driftsystem, tillgänglighetsfrågor och logistik kring underhåll. Du kommer att utföra analyser från ax till limpa, bygga modeller och genomföra simuleringar för att optimera processer och effektivisera logistiken.

Som analytiker kommer du tillsammans med ett mindre teamatt ansvara för att utföra analyser i företagetsspecialverktyg Opus och Astor. Du kommerunderhålla företagetsegenutvecklade verktyg, främst i Access och Excel. Vidare kommer du att få förbereda och bearbeta grunddata för analyser och erbjuda tekniskt stöd inom programmering.Denna roll är för den analytiska hjärnan som kan läsa och tolka kodför att hitta orsakssamband och mönster.

Som person har du en god förmågan att samarbeta och fungera väl i grupp. Som självgående konsult tar du egna initiativ och ansvarar för ditt arbete. Du är lugn, ansvarsfull och du får gärnaha ett brinnande intresse för flyg, matematik och analys

Din kompetensVi letar efter dig som:

  • Har avancerad användarkunskap inom Office 365 och Excel.
  • Är van vid att hantera och bearbeta stora mängder data.
  • Har allmänna programmeringskunskaper och är bekväm med att läsa och modifiera kod, särskilt i C++.
  • Har en civilingenjörsexamen eller motsvarande inom matematik, teknisk fysik, modellering och simulering eller andra relevanta områden.
  • Har 2-4 års relevant arbetslivserfarenhet.

Vi ser det som meriterande ochvälkomnar dig som har:

  • Erfarenhet av VBA-programmering och SQL-databasprogrammering.
  • Kunskap om modellering och simulering, särskilt i Astor och Opus10.
  • Erfarenhet av analys inom järnvägs- eller flygbranschen samt intresse för flyg och försvarsindustrin.

ÖvrigtLön: Fast månadslönOmfattning:Heltid, tillsvidareStart: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstidPlaceringsort: Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Då tjänsten är säkerhetsklassad sker största delen av arbetet på kontoret. Vi ser därför att du gärna kommer in till kontoret ca 3 dagar i veckan, med möjlighet att arbeta hemifrån när det går. Du kommer även behöva bli godkänd i en säkerhetsprövning för att kunna bli anställd och därför är det viktigt med svenskt medborgarskap.

Om ossProcruitment är Sveriges enda karriärbyrå inom IT, tech och engineering som genom proaktiv rekrytering förenar attraktiva arbetsgivare med människor som delar samma mål och ambitioner. Oavsett om du är en erfaren ledare eller om du ska ta ditt första steg ut i karriären hjälper vi dig att nå dina karriärmål - samtidigt som vi bryr oss om dig, din resa och att du mår bra längs vägen.Procruitment är stolta vinnare av Recruitment Awards 2022 och är utsedda tillÅrets Rekryteringsföretag (20-49 anställda)ochÅrets Raket (Rekrytering). Läs mer om utmärkelsernahär.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Procruitment

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Procruitment AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons