Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ammunitionsmontörer till BAE Systems nyetablering i Lindesberg.

Ammunitionsmontörer till BAE Systems nyetablering i Lindesberg.

BAE Systems Bofors · Karlskoga · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker nu ammunitionsmontörer för direktanställning hos vår kund BAE Systems som ska etablera sig i Lindesberg.

Har du erfarenhet av liknande jobb och känner att detta vore något för dig så tveka inte att söka. Ta möjligheten att få vara med och starta upp denna verksamhet.

BAE Systems Bofors behöver nu förstärka med ett flertal nya medarbetare till deras nyetablering av en ny ammunitionsmonteringsavdelning i Lindesberg. Arbetet är förlagt till dagtid.

Bakgrund
BAE Systems Bofors är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Koncernen har ca 100 000 anställda där ungefär 500 stycken jobbar för BAE Systems Bofors. Företaget har ett omfattande samarbete med underleverantörer både i närområdet och i övriga Europa. De huvudsakliga produkterna som tillverkas är artilleripjäser, marina pjäser, intelligent ammunition och fjärrstyrda vapensystem. Man tillhandahåller även teknologier och anpassat underhållsstöd. Företaget är en nationell resurs med unik spetskompetens vad gäller pjässystem inklusive avancerad ammunition.

Arbetsuppgifter

  • De huvudsakliga arbetsuppgifterna omfattar del- och slutmontage av ammunitionskomponenter.

  • Mekaniskt montage av tändrör.

  • Hantering in och ut ur förråd av de artiklar som ska monteras förekommer också.

Noggrannhet är ett måste då produkterna innehåller explosiva ämnen, det förekommer även montage av mycket små komponenter.

Vana av att ha jobbat i SAP är meriterande.

Vem söker vi?

Du som söker har en gymnasieexamen inom någon teknisk/praktisk inriktning och helst tidigare erfarenhet från arbete inom montage. Vi ser gärna att du har god förmåga att följa skrina instruktioner och erfarenhet av arbete med LEAN.

Vidare är det viktigt att du som söker är praktiskt lagd och har ett visst tekniskt intresse. Goda kunskaper i svenska är ett krav och vi ser gärna kunskaper i vårt koncernspråk engelska. Du har allmänt goda kunskaper inom data och Officepaketet.

KEX-utbildning är meriterande liksom erfarenhet av att tidigare ha jobbat med explosiva ämnen.

Som person är du noggrann och självgående, du har lätt för att lära dig nya saker och har en god förmåga att samarbeta med andra.

Då detta är en nystartad avdelning som kommer tillhöra ammunitionsavdelningen i Karlskoga så krävs det att man är ansvarstagande och att man har lätt för att samarbeta och driva arbetet framåt i en liten grupp.

Övrigt

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess varför vi ställer krav på svenskt medborgarskap och säkerhetsprövning godkänd av myndighet. Urval sker löpande, så vänta inte med att ansöka. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper i den här rekryteringen.

Rekryteringsansvarig för denna tjänst är jonas.lindskog@uniflex.se

Varmt välkommen med din ansökan!!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BAE Systems Bofors

Placering

Karlskoga

Kontaktperson

Uniflex Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons