Jobbsafari är en del avschibsted logo

Aluminiumbåtbyggare / Svetsare

Öregrund Marine Service AB · Östhammar · Ansök senast 31 maj (33 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Öregrund Marine Service AB

Org.nr 556887-2906

Arbetsbeskrivning

Vi söker personal till vår aluminiumbåtsproduktion där arbetet innefattar MIG och TIG svetsning av aluminium, bockning, hantering och förberedande bearbetning av material.

Kompetenskrav

Erfarenhet från svetsande tillverkningsindustri i aluminium eller dokumenterad svets-utbildning är ett krav. Meriterande är om du har arbetat med nytillverkning av aluminiumbåtar.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en plats i ett erfaret team som tillverkar marknadsledande aluminiumbåtar på anrika Öregrundsvarvet. Stor potential att utvecklas under handledning av vår konstruktör och erfarna kollegor.

Ansökan och övrig information

Om dina kvalifikationer stämmer överens med beskrivningen ovan välkomnar vi din ansökan med eller utan CV.

Område: Öregrund, Östhammar

Typ av anställning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning. Kollektivavtal finns.

Om företaget

Viggo Boats tillverkas av Öregrund Marine Service som har ett trettiotal anställda och är verksamt på Öregrundsvarvet i Öregrund. Hos oss jobbar medarbetare av flera olika nationaliteter i åldrar från 22-65, vi tror att mångfald berikar och välkomnar självklart också kvinnliga sökande. Vi bygger exklusiva motorbåtar i aluminium av märket Viggo. Efterfrågan på våra båtar är mycket god och vi behöver stärka vårt team inför framtiden. Vår ambition är att skapa marknadens bästa aluminiumbåtar och dom som beställer en båt av oss är passionerade båtmänniskor med mycket höga krav. Vi som arbetar här brinner för produkten vi skapar och vill gärna jobba med drivna och entusiastiska kollegor som delar vår ambition. Vi ställer höga krav på att du ska kunna ta eget ansvar vilket också ger frihet och flexibilitet under arbetsdagen.

Har du frågor eller vill lämna in en ansökan kontaktar du: info@oregrundmarine.se

Kontakt med rekryteringsfirmor undanbedes.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Öregrund Marine Service AB

Placering

Östhammar

Kontaktperson

Öregrund Marine Service AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons