Jobbsafari är en del avschibsted logo

Allt i allo

TSC Allservice AB · Sundsvall · Ansök senast 22 maj (19 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Fastighetskötare/flyttkarl i din ansökan

Information om ansökan:Ansökningarna skickas på Mial

Vi söker nu en kollega inom Allservice med inriktning mot fastighetsskötsel, flytt, bud och transport. Du kommer att få arbeta både i team och självständigt med ett sikte på att utveckla dig själv och skapa förutsättningar i din roll. Varje dag händer något nytt och du rapporterar dagligen dina uppdrag via vårt intranät.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du ska se till att vara förberedd inför dina uppdrag och utföra dina uppdrag med god service mot våra kunder. Flytt och transport är ett återkommande uppdrag och därför ser vi att du är i god fysisk form. Under vinterhalvåret förekommer manuell och maskinell snöskottning. Under sommarhalvåret krävs kunskaper om gräsklippning, trädbeskärning och allmänna kunskaper inom fastighetsskötsel. Du ska se till att våra fordon och maskiner är rena och fräscha, samt servade inför säsongen.

För att du ska trivas i din roll

Du behöver vara flexibel och stresstålig då schemat snabbt kan komma att ändras. Vi ser att du har god samarbetsförmåga och ett mekaniskt intresse. Du kommer att ha daglig kundkontakt ute på ditt uppdrag därför ska du ha god förmåga att tillgodose kundens behov och vara lyhörd. Du ska ta initiativ att lära och utvecklas både personligt och i arbetslivet.

Vi erbjuder

Hos oss jobbar du med varierande uppdrag och en händelserik vardag där du utvecklas tillsammans med dina medarbetare. Vi värdesätter medarbetarnöjdhet och främjar till en god hälsa, därför erbjuder vi våra anställda friskvårdsbidrag. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.


Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TSC Allservice AB

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

TSC Allservice AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Fastighetskötare/flyttkarl i din ansökan

Information om ansökan:Ansökningarna skickas på Mial

Dela jobbannonsen

Anmäl annons