Jobbsafari är en del avschibsted logo

Allmänspecialist till Capio Go för fast anställning/timanställning

Allmänspecialist till Capio Go för fast anställning/timanställning

Capio · · Ansök senast 31 maj (30 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Mitt namn är Janet Ekvalloch jag är biträdande verksamhetschef för Capio Go som är Capios heldigitala och nationellatjänst. Vi bemannar tjänsten årets alla dagar mellan 07-22.30. För att vrida upp servicen och kontinuiteten för Capios patienter har vi en fantastisk plattform där vi kan flytta patienten mellan Capio Go och vårdcentralernas digitala enheter. Digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs!

Capio Närsjukvård är en dynamisk organisation. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och kunskap då vi är övertygade om att detta både skapar bästa möjliga arbetsplatser och den bästa vården för våra patienter. Vi vill skapa långsiktiga relationer med våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att utveckla våra medarbetares potential. För engagerade och kunniga medarbetare finns goda karriärmöjligheter och vägar till utveckling inom organisationen.

Din roll

Vill du vara med och forma morgondagens primärvård, jobba med patienter på distans och kunna ge dem den bästa typ av digital vård? Hos oss jobbar du i ett välsvarvat team med härliga kollegor och i en skön stämning med möjlighet till delaktighet i utvecklingen. När du arbetar hos oss kan du befinna dig var som helstinom EU:s gränser.

Matchar detta din personlighet?Då har vi jobbet för dig!

Vi erbjuder dig

En gedigen betald introduktion under cirka 2 veckor.

Ett nära samarbete med dina arbetskollegor och nära till supporttrots att vi alla finns på distans.

Friskvårdsbidrag med f n 3000 kr/ år vid fast anställning.

Du kommer att vara del i ett härligt gäng med många olika kompetenser.

Om dig

Vi söker dig som är allmänspecialist med primärvårdsvana. Är du intresserad av timanställning är även du som har avverkat halva tiden av din ST-tjänst inom allmänmedicin välkommen att söka oss.

Som person är du tydlig, förtroendeingivande och har god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har digital vana och ser det som en fördel med teamarbete mellan läkare, sjuksköterskor och psykologer.Du är engagerad, driven och noga med att alltid hålla hög kvalitet i arbetet – givetvis alltid med patienten i fokus. Ditt språk behöver vara flytande i svenska både i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande.

Sista ansökningsdag: 2024-05-31. Vi tillämpar löpande rekrytering.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons