Jobbsafari är en del avschibsted logo

Aktivitetsledare till Grebbestad

Grebbestad Camping AB · Tanum · Ansök senast 3 maj (4 dagar kvar)

Deltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens "Aktivitetsledare" i din ansökan

GrebbestadFjorden är en året-runt-öppen anläggning med både camping, hotell, vandrarhem, restaurang och konferensavdelning. Du hittar oss i den idylliska skaldjursmetropolen Grebbestad på västkusten.

Som aktivitetsledare arbetar du främst med våra barnaktiviteter där du ser till att aktivera våra yngre gäster. Du leder aktiviteter som till exempel pyssel och spel, tävlingar, lekar, tipspromenad, sportaktiviteter, midsommarfirande m.m. Du leder även aktiviteter för vår vuxna publik. Som aktivitetsledare gäller det att du är kreativ, flexibel och har god förmåga att organisera och leda. Du ska leda aktiviteter för veckorna 25–32.

Vi vill att du som person skall vara stresstålig, serviceminded, påhittig och ge ett positivt bemötande till våra gäster. Gärna ha glimten i ögat och se utanför boxen. Har du varit ledare för någon typ av gruppaktivitet innan är det ett plus eller att du gillar att stå inför publik.

Vi kommer kontakta er via telefon eller mail om det blir aktuellt med en intervju, rekryteringen sker löpande. Ansökan kan skickas in till matilda@grebbestadfjorden.com

Vi har möjlighet att hjälpa till med personalboende!

Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt härliga gäng!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Grebbestad Camping AB

Placering

Tanum

Kontaktperson

Grebbestad Camping AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens "Aktivitetsledare" i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons