Jobbsafari är en del avschibsted logo

Airport Officers till Säkerhetskontrollen på Luleå Airport

Airport Officers till Säkerhetskontrollen på Luleå Airport

Swedavia AB · Luleå · Ansök senast 31 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du på jakt efter ett nytt jobb och vill prova dina vingar på en flygplats? Som Airport Officer i säkerhetskontrollen hos oss har du en viktig roll för att våra resenärer ska få en positiv upplevelse av sin vistelse på flygplatsen. Luleå Airport har en betydande roll för norrlandsregionen och antalet resenärer har de senaste åren ökat och väntas fortsätta öka. Vi erbjuder ett arbete i en miljö som präglas av förändring och utveckling, där du får möjlighet att bidra med din kompetens och erfarenhet.

Vad innebär rollen?

I rollen som Airport officer Säkerhetskontrollant arbetar du i flygplatsens säkerhetskontroll med att kontrollera passagerare och deras bagage innan utresa. Tjänsten innebär även att du till viss del arbetar som lokalvårdare vilket innebär att du städar de publika ytor som finns inom stationsbyggnaden.Då vi arbetar integrerat på flygplatsen så stöttar vi även inom andra funktionsområden vid behov. Du kommer bli utbildad för samtliga uppgifter du ska utföra på flygplatsen både teoretiskt och praktiskt.

Vem är du?

Vi ser att du har...

  • svenskt medborgarskap
  • gymnasieutbildning
  • goda kunskaper i svenska och engelska
  • fullgod syn, hörsel samt färgseende

Det är meriterande om du har något eller några års arbetslivserfarenhet, gärna från servicesektorn eller säkerhetsarbete.

Du trivs med sociala kontakter och bemöter människor på ett serviceinriktat sätt. Du är noggrann, ansvarsfull och trivs när arbetstempot är högt. Vidare är du en person som tar initiativ och har god förmåga att lösa problem. Då vi alltid jobbar i team är det av stor vikt att du har god samarbetsförmåga.

Eftersom vår flygplats håller öppet i stort sett alla dygnets timmar behöver du kunna ta dig till och från arbetet på oregelbundna arbetstider, i princip dygnet runt.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en varierande arbetsdag där du iklär dig ett flertal olika roller. Det är din kompetensnivå och utbildning som styr vilka arbetsuppgifter du utför och visar du framfötterna finns all möjlighet att lära dig mer och utöka dina kompetenser. Detta leder till ett flexibelt arbetssätt där du ständigt utvecklas inom nya områden och på så vis bidrar du till hela flygplatsens drift och utveckling.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linnéa Johansson,linnea.johansson2@swedavia.se.

Sista ansökningsdag är 31 majoch vi ser fram emot din ansökan!

Hur är det att arbeta på Swedavia?Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad – läs mer här! Jobba hos oss | Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänster även en säkerhetsprövning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Swedavia AB

Placering

Luleå

Kontaktperson

Swedavia AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons