Jobbsafari är en del avschibsted logo

Agil ledare

Knightec · Stockholm · Ansök senast 2 juni (34 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Därför är detta jobbet för dig

Denna tjänst är för dig som brinner för ledarskap och ständigt vill utvecklas och träffa nya människor, och samtidigt få förmånen att uppleva flera bolag och branscher.

Med basen i agilt ledarskap kommer du att leda, stödja, röja hinder och utveckla och verksamheter. Vi seragila metoder och SAFe (Scaled Agile Framework) som kraftfulla verktyg men det är i grunden ditt ledarskap som är avgörande. Som agil ledare hos oss kommer du att få möjlighet att prova på flera olika roller så som till exempel product owner, scrum master, release train engineer, product manager, solution train engineer och agil coach. Eller kanske rollen ”få det att funka i en mix av både hårdvara och mjukvara i en komplex och föränderlig miljö där agilt och vattenfall blandas” som är en utmaning som dyker upp hos många av våra kunder.

Du kommer också att ha ett tätt samarbete med övriga agila ledare på Knightec för att utbyta erfarenheter och utveckla det agila arbetssättet ute hos våra kunder.

Skapa en karriär att vara stolt över

Din utveckling är viktig för oss. Vart du än ser dig själv i framtiden så är vi här och stöttar dig längs vägen. Genom mentorskap, kompetensdelningsforum, kunskapsdelning och ett teamorienterat arbetssätt kommer du kunna ta del av den samlade kunskapen inom Knightec som en katalysator för din egen utveckling.

Du kommer vara omgiven av personer som bryr sig, inte bara om affären och leveransen utan om varandra. Vår miljö präglas av tillit, transparens och samarbete vilket skapar förutsättningar för dig att ta dig an nya utmaningar och ta nästa steg i karriären.

Dina erfarenheter och egenskaper

Som person tror vi att du är mån om att bidra i ditt team, tycker att det är roligt att lösa uppdrag tillsammans och samarbeta, men att du också kan arbeta självständigt. Du coachar, röjer hinder och är drivande och framåtlutad. Du är trygg i att leda olika typer av grupper. Att vara leveranssäker, pålitlig och professionell är såklart viktigt i den här rollen. Men även att du är en positiv och kommunikativ relationsbyggare. Andra viktiga förmågor är att vara strukturerad, systematisk och analytisk.

Din erfarenhet:

  • >5 års av ledarskap/projektledning varav minst ett år inom agilt eller SAFe.
  • Brinner för människor, ledarskap och agila metoder
  • Plus med certifiering inom SAFe

Vi ser gärna att du har en ingenjörsexamen i grunden samt erfarenhetav produktutveckling eller tjänsteutveckling där mjukvara varit en viktig del. Har du arbetat med ledarskap inom verksamhetsutveckling så ses även detta som meriterande.

Du har god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska.

Knightec

Knightec drivs av övertygelsen att team som präglas av mångfald i erfarenhet, kompetens och bakgrund är nyckeln till framgång. Vi arbetar aktivt för att vara det tjänsteföretag som bäst kan stödja våra kunders transformation. Vår industriella erfarenhet kombinerad med digital expertis och ett mänskligt angreppssätt ger våra 900 medarbetare fantastiska möjligheter att lyckas.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Knightec

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Knightec AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons