Jobbsafari är en del avschibsted logo

Agaton Omsorg söker Verksamhetschef i Östra Småland med start i Oskarshamn

Agaton Omsorg söker Verksamhetschef i Östra Småland med start i Oskarshamn

Agaton Omsorg AB · Oskarshamn · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Agaton Omsorg söker Verksamhetschef till Östra Småland med start i Oskarshamn.

Vi växer och blir fler! Unik möjlighet!

Om Agaton Omsorg


Agaton Omsorg är det lilla genuina omsorgsföretaget som med gemenskap och glädje förändrar vardagen tillsammans. Entreprenörsdrivna med lång erfarenhet och hög kunskap kring att bygga upp och driva högklassig vård- och omsorgsverksamhet.

Vi erbjuder moderna boendelösningar i framkant för vuxna inom ramen för SoL (Socialtjänstlagen) och LSS (Lagen om Stöd och Service). Agaton är det enkla och pålitliga alternativet som med engagemang, omtanke och glädje ger trygghet och stöd på vägen mot ett självständigare liv.

Målsättningen är tydlig i att vi tillsammans göra just denna dag bättre än gårdagen för dem vi är till för.

Drivkraften hos oss är att med hög kvalitet och en evidensbaserad pedagogik ge fler människor bättre förutsättningar att leva sitt liv självständigt.

Initialt söker vi nu en erfaren och kompetent verksamhetschef som med driv och engagemang kan förverkliga drömmar tillsammans med oss i vårt alldeles NYA Gruppboende, Villa Frank i Oskarshamn och på sikt ytterligare verksamhet/er när vi nu kommer växa.

Vill du bidra till och leda det nya hängivna Team som satts samman och ingå i ett snabbfotat, nytänkande och växande företag? Sök då till oss på Agaton Omsorg. En härlig och utmanande möjlighet att få vara med från start i det som kommer att bli fantastiska boenden för personer med funktionsnedsättningar tillhörande personkrets 1, LSS.

Om våra boenden

Agaton Omsorg är stolta över att kunna erbjuda toppmoderna och nybyggda boenden för behövande. Villa Frank i Oskarshamn ligger lugnt beläget med närhet till centrum och samhällsservice och havet. Målsättningen är att växa med fler alldeles nya och moderna boenden i lugna attraktiva lägen.

Våra gruppboenden innehar 6 platser där varje boende har sin egen fullvärdiga lägenhet med vardagsrum, sovrum, kök och badrum. Därtill finns allmänna gemensamhetsutrymmen såsom kök/matplats och gemensamhetsytor.

Om Rollen

Som verksamhetschef ingår du i Agaton Omsorgs ledningsgrupp.

Vår vision att – ”Med Gemenskap och Glädje förändra vardagen Tillsammans” genomsyrar hela vår verksamhet och allt vi gör och hur vi ser på människan.

Vi söker dig som både vill och har förmågan att utveckla detta på våra boenden. Vår tro är att man lyckas med det genom ett närvarande ledarskap som utvecklar och vårdar relationerna med medarbetare, boende, närstående och myndigheter.

Du kommer vara med att utveckla och förvalta våra boenden på ett självständigt sätt utifrån vår vision och våra värderingar. Du ansvarar för verksamheten som föreståndare utifrån områdena Ekonomi, HR, Kvalitet och Pedagogik. Genom detta säkerställer du att företagets värderingar, den pedagogiska grundsynen och gällande lagstiftning efterlevs i verksamheten.

Hos oss kommer du vara en uppskattad och oerhört central person för företaget. Vi värnar om ett gott arbetsklimat där du kan agera självständigt med stort utrymme för egna beslut under ansvar.

Som arbetsgrupp värdesätter vi varandra och har roligt på arbetet samtidigt som vi sätter stort värde på ansvar och engagemang. Vi lovar att du kommer trivas hos oss och med dina kollegor som med samma utgångspunkt arbetar med högt driv och gemenskap.

Förutom resor ingår även ledningsjour ett antal veckor per år i tjänsten.

Visst låter det intressant och utmanande?!

Kom igen! Sök tjänsten!

Vi söker:

- 1 Verksamhetschef, 100 % dagtid

- Provanställning 6 månader.

- Tillträde sker efter överenskommelse under vår/sommar 2024.

- Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (ex. socionom, social omsorg) och erfarenhet från omsorgsverksamhet enligt LSS.

- Du har dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag inom liknande verksamhet och kan lämna goda referenser.

- B-Körkort är ett krav

Är du:


- Prestigelös och ansvarstagande?

- Driven, engagerad och hängiven uppgiften att stödja andra människor i deras utveckling?

- Initiativrik och har en god förmåga att arbeta i grupp såväl som självständigt?

- Förtroendeskapare och lösningsfokuserad?

Då är du rätt person för oss!

Läs mer om oss och vår verksamhet på www.agatonomsorg.se


Vad händer nu?


Ansök gärna så snart som möjligt då vi intervjuar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.


Intervju kommer att ske både genom fysiskt möte och via Teams.


Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!


Välkommen med din ansökan!


Sista ansökningsdag: 2024-05-31


Kontaktuppgifter vid frågor:
David Eller, VD, david@agatonomsorg.se , 070-29 89 111


Agaton Omsorg har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Agaton Omsorg AB

Placering

Oskarshamn

Kontaktperson

Agaton Omsorg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons