Jobbsafari är en del avschibsted logo

Affärsdriven projektledare inom kommunikation och digital marknadsföring

Affärsdriven projektledare inom kommunikation och digital marknadsföring

Miljonbemanning · Stockholm · Ansök senast 31 maj (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Projektledare inom kommunikation och digital marknadsföringtill Miljonbemanning

Nu förstärker vi vår kommunikations- och marknadsavdelning med en projektledare!

Är du den som med lätthet kan dirigera strömmen av digitalt innehåll, som känner pulsen i varje klick och som ser harmoni i data? Vi söker dig som är redo att ta projektledningen till nya höjder och se till att Miljonbemanning blir synonymt med innovation och engagemang i alla dess kommunikationskanaler.

Häng med på vår fortsatta tillväxtresa!

Din roll

Du kommer att vara den som står i spetsen för att planera, genomföra och skapa banbrytande innehåll (content) för företagets samtliga kommunikationskanaler. Din vardag kommer innebära att producera och samarbeta kring skapandet av marknadsföringsmaterial och säkerställa ett framgångsrikt samarbete med interna och externa partners. Med dina insikter skapar du kreativa briefar som inte bara sätter syftet och målen utan äveninspirerar till effektfullt innehåll. Du kommer att ha ett nära samspel med vår kommunikations- och marknadschefför att synkronisera våra insatser och maximera vår påverkan. Du har djupgående kunskap om digital marknadsföringsprocess och beprövad förmåga att träffa rätt i hjärtat av alla våramålgrupper. I rollen kommer du tillsammans med vår kommunikations- och marknadschef och andra nyckelpersonerstrategiskt utveckla och genomföra kommunikationsstrategier som speglar företagets vision och mål samtsäkerställer att allt innehåll är relevant, engagerande och i linje med Miljonbemanningsvarumärkesidentitet. Du använder dig av datadrivna metoder för att delsanalysera och optimera kommunikationsaktiviteter, delstillämpa growth marketing-principer - i syfte attförbättra och utveckla innehållsstrategier och kampanjer.

Vem är du?

Vi tror att du ären erfaren projektledare med expertkunskaper inom kommunikation och digital marknadsföring. Duhar en passion för projektledning, är skicklig på att navigera i digitala landskap med både precision och kreativitet och har förmågan att effektivt leda och samordna innehållsproduktion. Genom ett strategiskt tänkande och en analytisk förmåga att mäta och optimera innehållseffektivitet bidrar du till att skapa engagerande material som genljuder hos vår målgrupp.

Din erfarenhet av att arbeta tvärfunktionellt och etablera starka relationer på tvärs av företaget är avgörande för att framgångsrikt integrera och alignera avdelningarnas insatser mot enhetliga kommunikationsmål. Vi värderar högt din dokumenterade förmåga att hantera projekt med snäva deadlines samt din förmåga att agera pionjär inom både kreativitet och affärsutveckling. Att ständigt hålla dig ajour med de senaste trenderna och innovationerna inom digital marknadsföring och kommunikation är en förutsättning för att du ska kunna driva vårt företags kommunikativa framsteg framåt.

För att framgångsrikt ta dig an denna rollen bör du ha följande kvalifikationer och erfarenheter:

  • Djupgående kunskap om skapande av engagerande, målgruppsanpassat och relevant innehåll.
  • Gedigen erfarenhet av ledning och hantering av contentproduktionsprojekt.
  • Avancerad förståelse för och skicklighet inom copywriting.
  • Starka skrivfärdigheter för digitala medier, inklusive förmågan att utforma SEO-optimerad, målgruppsanpassad och tonträffsäker text på både engelska och svenska.
  • Förmågan att effektivt utvärdera och analysera kampanjresultat samt annonseringsinsatser, och använda denna insikt för att identifiera och initiera nya projekt.

    Övrigt

    Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Stockholm. Arbetstiden är förlagd till vardagar med möjlighet till distansarbete. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på shafik.muwanga@miljonbemanning.se

    Om Miljonbemanning

    Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.

    Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

    Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning.

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Miljonbemanning

    Placering

    Stockholm

    Kontaktperson

    Miljonbemanning AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons