Jobbsafari är en del avschibsted logo

Affärsdriven CFO

E-commerce Recruit Nordic AB · Malmö · Ansök senast 13 juni (28 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om Qvickly

Sedan 2003 har vi hjälpt våra kunder att få betalt på ett enkelt sätt. Qvickly erbjuder en checkout, betallänk och inkasso. De senaste 20 åren har tekniken och förutsättningarna förändrats men vår mission är fortfarande lika aktuell – genom teknik skapar vi skalbara lösningar för företag att få betalt på sitt sätt. Det är inte produkterna i sig som gör Qvickly unikt utan det är hur vi tillsammans med våra kunder bygger lösningar och skapar betalmagi. Jävlarnanamma är en av våra värderingar och för oss står det för att, gång på gång, tänka utanför den där fyrkantiga lådan. Läs mer om oss HÄR

Om rollen 

I rollen som CFO har du det övergripande ansvaret för ekonomiavdelningen mot koncernens två bolag. Du har ett nära samarbete med CEO och tillsammans med ledningsgruppen arbetar med lönsamhet, tillväxt och kundnöjdhet i fokus. Du leder och ansvarar för ekonomifunktionens samtliga delar där du driver utvecklingsprojekt, effektivisering av processer, rutiner och säkerställer att bolagets ekonomifunktion ligger i framkant. Du har ett kontinuerligt fokus på att förbättra förutsättningar för att öka verksamhetens lönsamhet.  

I rollen leder, utvecklar och engagerar du ett team om tre personer och i övrigt innefattar dina arbetsuppgifter bland annat;

  • Ansvarig för månads- och årsbokslut
  • Rapportering till myndigheter såsom Skatteverket och Finansinspektionen
  • Hantering av regelverk kring penningtvätt och finansiering av terrorism
  • Aktivt arbeta för att definiera, följa upp och nå verksamhetens nyckeltal
  • Följa upp, analysera och äga processer för företagets totala riskportfölj
  • Utvärdera och optimera kreditbedömningsprocesser
  • Finansiell rapportering till stakeholders så som; styrelse, ledning ägare etc. 
  • Budget, prognosarbete och nyckeltalsberäkningar
  • Intern supportfunktion och nära samarbete med övriga avdelningar
  • Löpande analys och uppföljning 
  • Agera naturligt affärsstöd i affärssammanhang

Som CFO blir du en viktig del av bolagets verksamhetsstyrning vilket ger dig goda möjligheter att påverka såväl din egna roll som bolagets utveckling framåt.  

Din Profil 

För att vara lyckosam i rollen som CFO ser vi att du har relevant akademisk utbildning samt minimum 3-5 års erfarenhet från kvalificerad roll inom ekonomi. Kommer din erfarenhet från digitalt framåtlutade organisation ses detta som en fördel. Ett gediget intresse och kompetens inom såväl redovisning som affären är direkt avgörande. Kommer din erfarenhet från liknande roll som grundar sig i redovisning och controlling och har du tidigare erfarenhet av att leda team, ses detta som meriterande

Vidare ser vi att du har ett stort affärsdriv, är strukturerad, modern och arbetar agilt och lösningsorienterat. Du motiveras av att befinna dig i en föränderlig och innovativ miljö med korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka. Att driva förändrings/- och förbättringsprojekt kommer vara en viktig del av rollen med behov av proaktivitet och en stark känsla för kvalité och struktur. Att du är inkluderande, inspirerande och utvecklingsorienterad som ledare ser vi som en självklarhet och likaså att du är handlingskraftig i att gå från idé till handling. 

Qvickly erbjuder 

Som CFO hos Qvickly ges du stora möjligheten till en utvecklande och utmanande nyckelposition i ett modernt, entreprenöriellt bolag med höga ambitioner. Du erbjuds en spännande tillväxtresa tillsammans med roliga och engagerade kollegor där mixen av ”högt i tak” och professionalism är en del av kulturen. Medarbetarna är Qvickly viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en god trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla. 

Placering & start

Qvickly har sitt kontor i Hyllie och tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt & ansökan

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanny Malmberg på sanny@ecommercerecruit.se alt. Via telefon; 0726006422. Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att den kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

E-commerce Recruit Nordic AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

E-commerce Recruit Nordic AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons