Jobbsafari är en del avschibsted logo

AFFÄRS- OCH TJÄNSTEANSVARIG INOM FIBERNÄT TILL PINGDAY

AFFÄRS- OCH TJÄNSTEANSVARIG INOM FIBERNÄT TILL PINGDAY

Nexer Recruit · Helsingborg · Ansök senast 28 sep. (151 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Pingday är kommunikationslösningar för ett uppkopplat liv i ett smart samhälle. Vi står för digital infrastruktur och tjänster som till stora delar utgör ryggraden i vår uppkopplade stad. Det är allt från det Öppna Stadsnätet, fibernät, Stadshubb för uppkoppling av IoT sensorer och operatörshotell, till att ha en drivande roll i Helsingborgs digitaliseringsresa. Genom partnerskap är vi bland annat även kommunikationsoperatör i Höganäs och Bjuv. Pingday är ett helägt dotterbolag till Öresundskraft AB och Helsingborgs stad.

DIN VARDAG

Inom Nätavdelningen, där denna tjänst är placerad, är vi idag tio personer i roller som Projektingenjörer, Nätarkitekt, NIS-ingenjör, Fibertekniker samt Drift- och Underhållsingenjör. Tillsammans ansvarar vi förall planering, nybyggnation samt drift & underhåll av vårt fibernät med kanalisationer, siter, noder och operatörshotell. I rollen somAffärs- och Tjänsteansvarig inom fibernät ger vi dig en fantastiskmöjlighet att bidra i en spännande utvecklingsresamot framtidens säkra och stabila fibernätsaffärer och vårt delmål att bli Sveriges bästa nätavdelning. I tjänsten har vi samlat affärsansvaret för våra nuvarande och kommande tjänster inom aktiva och passiva förbindelser samt Operatörshotell.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:- Försäljning,kundbearbetning och utveckling avaffärsrelationer (KAM)- Löpande offerthantering med tillhörande förprojektering och beställning av byggnation- Leveransbevakning av pågående projekt- Hantering och löpande utveckling av våra kundavtal- Tjänsteutveckling, omvärldsbevakning och framtagning av marknadsmaterialHos oss på Pingday finns det en stor teknisk och affärsmässig bredd vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas. Den tekniska utvecklingen går som alltid, snabbt. Därför kommer vi naturligtvis att stödja dig i din fortsatta kompetensutveckling. Tjänsten är placerad på Pingdays huvudkontor i Helsingborg och du rapporterar direkt till vår Avdelningschef Nät.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning med en relevant inriktning motprojektering, och/eller kommunikationsteknik samtatt du har flera års yrkeserfarenhet inom fiberteknik, fiberbyggnation, projektledning och dokumentation. Naturligtvis är du sedan tidigarevan vid att arbeta med aktiva och passiva förbindelseroch vill fortsätta attutvecklas i en affärsinriktad roll medfokus på affärsutveckling.Duär säkert väl bekant med branschstandard för "Robust fiber” och PTS olika föreskrifter. Vi förutsätter att du är en mycket van användare av Officepaketet och att du systematiskt planerat och dokumenterat processer och åtgärder med hjälp avNät/NIS- ochCRM-system. (Cesar2, dpCom och Lime). Du behöver ha körkort samt behärska svenska flytande, i tal och skrift.

Som person är dustrukturerad och självgående samtidigt som du verkligendrivs av att tatillvara deaffärsmöjligheter du ser eller skapartillsammans med dina kollegor. För att trivas i rollenbehöver du gilla att utmanas och ha ettnyfiket ochflexibeltförhållningssätt.

VILL DU VETA MER?

Vi samarbetar med Nexer Recruit i denna rekrytering.Efter fullgjord registrering finns du i Nexer Recruits databas och kan komma att bli kontaktad i framtida rekryteringar, även om inte denna tjänst skulle bli aktuell. Tillträde till tjänsten kan ske omgående. Vi arbetar därför med ett löpande urval för intervjuer.

För närmare information är du välkommen att kontakta Nexer Recruit, i Malmö:Björn Larsson: 072-572 36 70 eller via mail: bjorn.larsson@nexergroup.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner:Mikael Eliasson, Akademikerna, 010-179 50 44Vesna Sulejic, Vision, 042-490 31 64

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss på Pingday och vi vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra vår verksamhet.

På Pingday och inom Öresundskraftskoncernen är vi måna om välmående och hållbara medarbetare och vi erbjuder därför många olika förmåner. Se vidare:Förmåner till våra medarbetare (oresundskraft.se)

OM PINGDAY

Redan under åttiotalet började vi bygga fibernätet i Helsingborg och 1994 tog vi Internet till staden och universitetet. Sedan dess har fibernätet vuxit snabbt, liksom antalet kunder. Helsingborg var en av de allra första i Sverige som byggde ett öppet stadsnät och vi har idag över 50.000 anslutna kunder. Pingday, är ett helägt dotterbolag till Öresundskraft AB och vi driver bland annat det Öppna Stadsnätet, fibernätet, Stadshubben för IoT och flera operatörshotell.Se vidare: https://pingday.se/

Vi har höga ambitioner.Självklart hoppas vi att du vill vara med oss på resan !

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nexer Recruit

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Nexer Recruit AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons